Orjinal Ve Ucuz Casio Saat Satan Yerler
-
scarletbeard bunu yazdı
Puma casio ana bayisiyiz. Toptan yapıyoruz. 50 60 lira.
iyi oldu bendearıyordum casio casio sgw-100 serisi ne kadar hocam
-
up yer ismi söylicek yokmu
-
scarletbeard bunu yazdı
Hocam şu yukarıdaki saatten var bende ama kordonu yok nereden getirtebilirim kordon?
-
Databank lı modelleri varmı acaba halen satlık bundan 15-20 yıl önce satılan modellerini kast ediyorum,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Databank lı modelleri varmı acaba halen satlık bundan 15-20 yıl önce satılan modellerini kast ediyorum,
Telefon numarasi kayit edilenleri diyorsun sanirim.Onlar özel seri hala piyasada var.
-
Mustafa bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Telefon numarasi kayit edilenleri diyorsun sanirim.Onlar özel seri hala piyasada var.
Aklımda kalan özellikleri aydınlatması mavi idi ana ekranın üstündeydi aydınlatma düğmesi ve gümüş renkti düğmesi, telefon hafıza 150 kişilikti bulsam hemen alıcam, modeli hatırlamıyorum,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıMustafa bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Aklımda kalan özellikleri aydınlatması mavi idi ana ekranın üstündeydi aydınlatma düğmesi ve gümüş renkti düğmesi, telefon hafıza 150 kişilikti bulsam hemen alıcam, modeli hatırlamıyorum,
bu saatleri ozamanlarda tv kumandası gibi kullanılabiliyor felan deniyordu doğruluk payı varmı ..hep merak etmişimdir.
-
torf bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Hocam şu yukarıdaki saatten var bende ama kordonu yok nereden getirtebilirim kordon?
Pazartesi hatirlatirsan bakarim
-
bu data bank olayı kullanışlımı hocalar ? askerde işimize yarar mı telefon nosu ezberlemek yerine buna kaydederim daha iyi olur sanırım? randumanlı birşey mi
-
mrkps bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıMustafa bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
bu saatleri ozamanlarda tv kumandası gibi kullanılabiliyor felan deniyordu doğruluk payı varmı ..hep merak etmişimdir.
Kumandalı modeli ayrı parçalaya kadar kullanmıştım onu,