Orjinal Xp Cd Kopyası
-
siyahbereli bunu yazdıruhii bunu yazdısiyahbereli bunu yazdıruhii bunu yazdı
hocam buldum indirip Torrent yapmamı ıstermısın ? yoksa direk ındırme lınkı mı vereyım Turbobıtten
torrent yaparsan çok daha iyi olur.
http://turbobit.net/download/free/4om6m105yzta
hocam sunucu da hata verdi link. buyur
aldığım site ise ;
http://www.gurkanca.com/2013/06/windows-xp-sp2-full-tek-link-turkce-indir-sorunsuz.html
umarım işine yarar.
Tama hocam iniyor bakalım umarım.. çok saol
olmaz ise tekrar bakarız hocamm
-
msdn iso diye aratarak ta google'da bulabilirsin hocam..
tnctr'de temiz paylasımlar var (:
-
Amd-x bunu yazdı
msdn iso diye aratarak ta google'da bulabilirsin hocam..
tnctr'de temiz paylasımlar var (:
Dayıdan bir şey daha öğrenildi. msnd iso yaz temiz xp bul cut. (varol dayı :d )
-
İlk kez duydum onarım için orijinal key olayını, ilginçmiş,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
hocam bır ara bende denemiştim beceremediğimden mi yoksa cd den mı onarım yapmamıştı. orjinal olunca yapıyo demekki
-
ruhii bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
hocam bır ara bende denemiştim beceremediğimden mi yoksa cd den mı onarım yapmamıştı. orjinal olunca yapıyo demekki
Hocam saçmalama öyle şey mi olur açılırken sana onarayım mı diye soruyor sen kaçırmışsın demek ki
-
KaRaKuLe bunu yazdıruhii bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Hocam saçmalama öyle şey mi olur açılırken sana onarayım mı diye soruyor sen kaçırmışsın demek ki
hacı checkdisk denen bı meret var ya onu dıyorm. yanlış mı dedim yaw :))
-
hocam o onarım hiç bir zaman işime yaramadı senin de yaramaz bas formatı temiz kurulum
-
Tamam linkten çektim repair oldu, zaten windowsun açılması bana yetrli idi sql servar db dışarı export etmeem gerekiyordu onuda yaptım
bu arada cd den bahsedenler olmuş Windows u kurup üzerine birde updaterleri yaparsınız cd takıp onarımak istediğinizde ilk ekranda r Onar kısmı gelir
makina dosa düşer ve >CHKDSK /R/F gibi komutlsr girebilrisniz
bu yetrli olmaz ise windowsu onarmanız gerekir ozaman taktıgınız cd işe yaramaz. updatesiz katılmısz orjinal cd olması gerekir. ihitayacı olacak olanlarada bilgi olsun.
-
Format attığın Cd ile Onarma Yapabilirsin.
Başka Cd ve İşletim Sistemiyle Olmuyo.