Orman Mühendisliği:D
-
S.a tht çılar.Mrk ettim.Bi arkadaş orman mğhendisliine gidicek galiba ne yapar bu meslek.Bilen veya okuyan varmı?
-
ağaçların hangi açıyla veya hangi yöne kesileceğini hesaplarlar :+ hesaplarki ağaçtan en yüksek verimi alabilesiniz ::
-
hiç bişe yapmaz....bzim bi ark vardı İ.T.Ü de okuyodu boş boşuna gidyorum dmişti
-
benim bildiğim ormanlardaki ağaçların filan baqımını yapıor bahçıvan gibi bişi :P
-
ağaç dikim işeriyle falan...diktikten sonra 10 sene falan bakımına....öle bişe... babam o meslektende:D
-
öle demeyin lan fidancılık peyzaj da manyak para var ak. bizim burda bi abi var adam diplomasını aylık 1,5 milyara kiralıo :D hemde $uan iki $antiyeye kiraladı 1,5milyar + 1,5milyar diplomadan gelio sadece :D
-
ben 5 sene evvel üniye başlarken otobüs şöförlüğü diye bölüm vardı amk
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
ben 5 sene evvel üniye başlarken otobüs şöförlüğü diye bölüm vardı amk
-----------------------------
oha. -
Hala var :D kütahya dumlupınar üniversitesinde 2 yıllık :D çıkınca direk kamil koçta felan işe başlıyosunuz :D:D:D:D Şaka değil falla inanmıyan baksın kalvuzdan :D
-
mezun olunca ''muhendis'' unvanı alır.. belediyelerde orman cevre duzenleme gibi bişiler var oralarda calısılıo torpille guzel işler weriolarda torpil sart=))
-
teşekkürler bendemi gitsem oraya acaba ?!!
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 15