Ormanda Nasıl Yaşarım
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
Evdekileri den nefret ediyorum .. defolup gitmek istiyorum.. bir çadır bir kaç eşya aldıktan sonra ormanda yaşamaya karar verdim.. sadece yemek sorunu kalıyor aç kalma mak için ne yaparım ormanda..
-----------------------------Ormanda yaşa yaşamasına da önümüz kış nasıl ısınacan, bak bizim kömürlük boş soguktan donmazsın en azından, kışları orda yazları ormanda kalırsın.
-
tarzan mısın sen :|
evden ne varsa gitmeden önce arakla.. bir süre dayandırır o seni.. -
mtz bunu yazdı:
-----------------------------flybatwin bunu yazdı:
Evdekileri den nefret ediyorum .. defolup gitmek istiyorum.. bir çadır bir kaç eşya aldıktan sonra ormanda yaşamaya karar verdim.. sadece yemek sorunu kalıyor aç kalma mak için ne yaparım ormanda..
-----------------------------yas kac? ormanda yasamak cileli, herseyi kendin yapman gerekiyor, arti soguk. yazin belki olurda 3-5 gunden sonra cok kotu geliyor. ancak ben cile cekerim is gorurum diyorsan 18 den buyuksen git balikcilarla calis, hem rahat olursun hem basinin ustunde bir cati olur.
-----------------------------Balıkçılarda kollarını açmış arkadaşı bekliolardı kim gelcek kim gelcek.
-
ats30 bunu yazdı:
Hoca benle aynı düşünüyon.Gel beraber kalalım benm çadır var.4 gün önce Karfur dan aldık.Gelmek istersen adres vereyim benim melmeket güzeldir.
-----------------------------ben geleyimmi
emolari A.Q
-
benim de bazen kaçıp gidesim gelir ama ev gibisi, annenin yemekleri gibisi yoktur.
ama yine de yer değiştirmekte fayda var.
Dünyanın neresinde olursan ol değişmeyecek sıkıntı anları:
-Çalışacak bir işin yoksa ve evdeysen...
-Yaşın geçmiş hala evlenmemiş ve annen babanla kalıyorsan
-Ailenden uzakta üniversitede okuyorsan
-Henüz askerliğini yapmadıysan
aile hiçbir zaman bizim kötülüğümüzü istemez katılıyorum ama, ailelerimiz de kusursuz değildir bunu
unutmamak gerek. Ben Anne'yim ben Baba'yım diyerekten hata yapma şansları yok bence.
Benim annem de babam da sigara içer, ve benim sigara içmeme karşılar... ironik.
-
Çoşkunlar ormanlarda takılıyormuş.Hem bunun yılanı var börtü böceği var.(tarantula, akrep,çiyan,eşek arısı)..Banyo problemin var.İnternet problemin var.Var oğlu var.
Genç! Kendine gel akıllı ol.Ya bu deveyi güdecceksin ya deveden ineceksin.Akşamları yatmadan önce sadece 1 tane film izle.Onunda etkisinde kalma sabahına unut!
-
Ailenizden başka seveniniz varmı bi sorulayın kendinizi... Herşey boş.
-
ünlü düşünür Hidayet TÜRKOĞLU'nunda dediği gibi: Uzayda yürümek varken; Dünya'da koşmak niye??
-
ormana sıçar götünüde taşla silersin
derdi bi tarikat müridi
-
HeadBanger bunu yazdı:
emomusunuz la :F
muhahhaha