folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ormanda Yaşaması Gereken Şehir Öküzleri

Ormanda Yaşaması Gereken Şehir Öküzleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bugün basıma bir kac tane maganda olayı geldi.

Demin aşağı zemin katda bekliyorum yine 7.katta duruyor 2 asansör.Ulan elimde ağac var ağacı bıraktımı tekrar kucağa almak zor zaten.Neyse elimde tutuyom bekle bekle bekle asansörlerin ikiside gelmiyor.Hemen tahmin ettim 7.katdakiler yine asansörü tutuyor.2 asansöründe tusuna basıyorlar mesela biri 8.katda olsun biri 0. katda olsun 2 sinede basar birine binerler sende asansör beklersin.Neyse iyice sinirlendim indiler aşağı bi çıkışayım dedim de neyse s.et dedim.Bunlar hep aynısını yapıyor cocukları 0.katda iki asansörün birden kapısının tutuyor göre göre bırak olm birini demiyorlar.

Yine çamlığın altında oturmusum kek var soda iciyorum bankda.Adam geldi tam önümde bir balgam attı sarı sarı iltihap gibi içide kanlı ulan midem bulandı dedim soda şişesini bunun kafasına vurayım neyse dedim zıkkım oldu yediğim içtiğim attım elimden çöpe kalktım eve gittim.

Geçen gün bi baktık bizim dükkanın ilerisindeki çam ağacı yanıyor.Sonra bi baktık hemen pencerenin altında duruyor ağac hemen tahmin ettik yukardan sigara attılar diye.Cünkü adamlar hep yapıyor bizim brandayada atıyorlar branda da delikler olmaya basladı.Yanar haldeki sigarayı sallıyorlar aşağı.Hadi sigarayı geçtim yukardan aşağıya herşeyi atıyor apartmandakiler.Yani çarşı böle dandik izbe bi yer falanda değil  merkezi,işlek bir yer.

Onun dısında okulun içini bugün bi görecen İnönü stadı gibi dumanaltı.Sanki içerde meşale yakmıslar.Ben sigara kullanmıyorum ama bu adamlar yüzünden günde 2 kere tuvalete girip cıkmam 5 tane sigara içmişim gibi ediyor.

Minibüscüler otobüscüler insanları hayvan gibi sıkıstırıyor 50 kisilik otobüse 80 kisi sığdırmaya calısıyorlar.Bu adamları şehirde,apartmanda değil ormana salacan özüne dönecek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

şehirde yaşanmaz hacı... köyüne git siktir et buraları

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Aynen katılıyorum kank :| sabahları ünv. giderken çiftleşiyoruz aq :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

sen bi askere git-gel bazı şeyler gözünde normalleşir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

bitmez takma bunları alışmalısın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bayzinvari bir konu..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Dünya da bir sürü pisLik var hangi birini dövücen, öLdürücen, akıL vericen bırak hacı kaLsınLar öLe kendi terbiyesizLikLeriyLe . .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicoo
    Cicoo's avatar
    Erkek

iyy :D

kıllığına yapmışlardır hocam sende bi kıllık yap onlara :D

Zor günler geçirdi ama hala ayakta. :/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O Asansör Olayını Aynen Bizim Apartmanda Yaptılar. Benim Babam  ( Öz Babam Vefat Etti. ) Üvey Babam Felç Hastası Adam Yürüyemiyor Omuzumda Kaldırıyorum. Apartmanda 9.Katta Tutuyor 2 Tane O.Cocukları Üniversiteli Neyse Ter Boşalmış Bende Belim iki Büklüm Düştüm Düşecem En Son Bırakın Lan Asansörü Die Bağırdım Baktım Aşşağı İndiler Okula Gideceklermiş Nie Bağırıon Baba ya dediler Çıldırdım O Asansörü 11. Kata Çıkartır Seni Marsa Karşı Domaltır . . . . . Dedim Siktir gt lan dedim çıldırdım ama bi laf etse pederi bırakıp dalacam neyse kusura bakma kardeş felan dedi dieri adam haklı olm yürü dedi gittiler. o gündür bu gündür bişe diemio ondan 3 gün sonra karşılaştık özür felan diledi bende durumu anlattım işte öle geçiştirdik... yani diceim o hiç taviz verme dal direktman...

Ben SApık Fantazilerimi Anlattım Onlara :D Bişe Yapamadılar xD marsa karşı , asansörü 11. kata felan :D auhauhasdfjsdklfjdf

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tuvalette sigara olayına laf atmayın lan :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

insanoglu / türk .. hoş karşılıycan :S

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii