Ors...Pu Kime Denir Biliyomusn ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

hikaye uyduruk olabilir ama sonda söylediği sözler gerçekten birilerini iyi açıklıyor..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

seref45 bunu yazdı:
    -----------------------------

Böyükmü Böyük devlet adamı SÜLEYMAN DEMİREL  ne demişti zamanında kerhaneleri kapatalımda millet bizimi siksin.. :))

ben bedava fuhuştan yanayım. devlet bu konuda fakirleri de gözetmeli diye düşünüyorum :):D:D

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

orospuyu bilemicemde bu herifin o.ç olabilitesi var :) şerefsiz meşhur oldu hemen

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

ben bedava fuhuştan yanayım. devlet bu konuda fakirleri de gözetmeli diye düşünüyorum :):D:D

evet haklısın dostum buradan yetkililere sesleniyoruz ;kaybolmayan motor istiyoruzz..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/topic.php?uid=54846965659&topic=20729&post=234771&ref=notif&notif_t=board_post_reply

face'i olanlar baksın :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

Biri orospu mu dedi ?

aklıma ilk bu gelmişti :D:D:D

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

ben başka bi taraftan bakmak istiyorum..sanki kaç yaşında ki topu topu 2-3 sevgilin seni terk etmiştir..ne biliyim çok çok tecrübesi varmış gibi konuşmuş..reklamın iiyisi kötüsü olmaz tabi ona bişey diyemem..herkesin kendi tercihi dir..ayrıca terk eden veya ayrılmak isteyen her kız sonra hayatına başka biri girdiğin de o dediğinden mi oluyor..o zaman dünyadaki bütün kızlar o dediğinden oluyor çok saçmalamışssın..kızı tanıormuyuz hayır kimbilir aranızda neler geçti falan filan..ha bazı lafların güzel mesela seviyorum deyip yarı yolda bırakan,evde olduğunu söyleyip başkasıyla olan..çok doğru hem erkek ve bayan için ama..ne farkeder ki kadınların o su varsa erkeklerin de var.. bu davranışları yapanlar karaktersiz,vicdansız insanlardır..ors..pu vucudunu parayla satanlara denir..ap ayrı şeyler..bu kelimenin burda sık sık önüne gelen heryerde kullanılmasını da hala anlamış değilim... herkes önce kendine bir bakmalı konuşurken , çok bilmişlik taslamak hep bencil olmak tan oluyor bunlar bu kadar..ve ne olursa olsun insan eskide olsa nefret te etse nokta kadar bişeyler yaşadığı bir insan için hatta hiçbir insan için böyle bir kelimeyi telafuz etmemeli.....

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

boş insan.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

Biri orospu mu dedi ?

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

gereksiz bi video kiskanacak bir ortam yok ve soyledigi seylere ben inanmiyorum inanan arkadaslar varsada :) hata ediyo

Toplam Hit: 11014 Toplam Mesaj: 63