Orta Dünya Kütüphanesi ( Meraklılara )
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------hayır kurumu değilmiş ..zihniyetine aganiginaga nigi::.
TBT hayır kurumu ya.. serverdan üryan open içerik takılıo..
Biri C/P yapsın bu topiğe durduk yere üye olmayayım kıl oldum amk..
C/P yapan olmazsa ..Sikiymiçerkiçnüyelksistemini die üye olup ben yapıcam c/pyi bi ara..
-----------------------------http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=linkleri+gorebilmek+icin+uye+olmalisiniz
ek$iyi seviyorum :P
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
strudll bunu yazdı:
hocam herşey iyi hoş da konu içeriğini görmek için üye olma zorunluluğu olmamış bence.
Hocam daha 400 Üye var ve Birsürü Dosya İndirme Bölümü var oyun,program vs... belli bir üye sayısına kadar mecburen koyacagız...
-----------------------------Üye rakaminin cok olmasinin ne önemi var cok merak ediyorum.
Icerigi görmek icin üye olan sahislarin foruma fazla katkisi oldugunu sanmiyorum. Tek tük mesaj, ama böyle platformlarin gönüllü sahislara ihtiyaci var. Onlari icerik ekler, onlar ortami olusturur.Herkes internetde hersey serbestdir, sinirsiz diye bas bas bagirir ama bütün forumlarda sayisiz yasak var. Bu düsüncenin degismesi gerekiyor artik.
Bu konuda en güzel örneklerden birisi tahribat diyebiliriz. -
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------hayır kurumu değilmiş ..zihniyetine aganiginaga nigi::.
TBT hayır kurumu ya.. serverdan üryan open içerik takılıo..
Biri C/P yapsın bu topiğe durduk yere üye olmayayım kıl oldum amk..
C/P yapan olmazsa ..Sikiymiçerkiçnüyelksistemini die üye olup ben yapıcam c/pyi bi ara..
-----------------------------http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=linkleri+gorebilmek+icin+uye+olmalisiniz
ek$iyi seviyorum :P
-----------------------------Sagol link icin, yorumlar ilginc.
-
trk bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
strudll bunu yazdı:
hocam herşey iyi hoş da konu içeriğini görmek için üye olma zorunluluğu olmamış bence.
Hocam daha 400 Üye var ve Birsürü Dosya İndirme Bölümü var oyun,program vs... belli bir üye sayısına kadar mecburen koyacagız...
-----------------------------Üye rakaminin cok olmasinin ne önemi var cok merak ediyorum.
Icerigi görmek icin üye olan sahislarin foruma fazla katkisi oldugunu sanmiyorum. Tek tük mesaj, ama böyle platformlarin gönüllü sahislara ihtiyaci var. Onlari icerik ekler, onlar ortami olusturur.Herkes internetde hersey serbestdir, sinirsiz diye bas bas bagirir ama bütün forumlarda sayisiz yasak var. Bu düsüncenin degismesi gerekiyor artik.
Bu konuda en güzel örneklerden birisi tahribat diyebiliriz.
-----------------------------Sen yoRumu yazmadan önce anlaştık ortaklarla zatn üyelik şartını kaldırıyoruz :D Tahribat'ın yoğun isteği üzerine.
-
Projen adina sevindim.
Umarim iyi kol kat edersin. -
trk bunu yazdı:
-----------------------------Projen adina sevindim.
Umarim iyi kol kat edersin.
-----------------------------Teşekkürler Hocam ...
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------blackhammer bunu yazdı:
nasıl orta dünya kütüphanesi bu?
nerede masallar, peri masalları üzerine, roverandom, güç yüzüklerine dair, kayıp öyküler 1-2, hurin'in çocukları?
eksiklerin var birader. bir tolkien okuyucusu olarak hazırladığın forum sitende kütüphanenin eksik olduğunu görüyorum. yüzüklerin efendisi üçlemesi, hobbit, silmarillion ile tolkien'in orta dünya kütüphanesi olmuyor. zaten silmarillion ve hobbit konuları boş. daha çok veriyi toparlaman lazım.
-----------------------------silmarillionla hobbit boş mu
bırak hocam ya :|
götünle mi okuyorsun? tam olarak ne yazdığına bak.
-
blackhammer bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------blackhammer bunu yazdı:
nasıl orta dünya kütüphanesi bu?
nerede masallar, peri masalları üzerine, roverandom, güç yüzüklerine dair, kayıp öyküler 1-2, hurin'in çocukları?
eksiklerin var birader. bir tolkien okuyucusu olarak hazırladığın forum sitende kütüphanenin eksik olduğunu görüyorum. yüzüklerin efendisi üçlemesi, hobbit, silmarillion ile tolkien'in orta dünya kütüphanesi olmuyor. zaten silmarillion ve hobbit konuları boş. daha çok veriyi toparlaman lazım.
-----------------------------silmarillionla hobbit boş mu
bırak hocam ya :|
götünle mi okuyorsun? tam olarak ne yazdığına bak.
Tamam yanlış anlaşılma olmus Uzatmaya gerek yok hocam...