Orta Halli Ucuz Bir Telefon Tavsiyesi İstiyorum
-
2015 yılında aldığım canım general mobil android one telefonum artık yaptığım her müdahaleye rağmen süresini doldurdu
seçim öncesi dolar patlamadan bir tane alıp kenara koyayım diyorum
maalesef fiyatı çok yükseltmek istemiyorum.
3000 tllik birşey arıyorum ama yok olmaz zorla dersenizde 3500 en fazla 4000 yaparım
çok büyük bir beklentim yok
sadece bu telefona program yükledikçe başka programları silmemi istiyordu. bu meseleden çok çektim
bu yüzden hafızası iyi olsun
şuanki telefonumdan aşağı özellikler olmadığı sürece
beni birkaç yıl idare edecek birşey yeter
marka falanda çok umrumda değil. ama GM seviyorum
benim telefonumu yere çal birşey olmuyordu . öyle hassas olmasın donmasın falan yeter
dediğim gibi bu telefonumdan azcık iyi olsa yeter
tek derdim hafızası
yenilenmiş telefon ne
futurist tarafından 20/May/23 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
@mkyb daha iyi bilir ama 3-4 e bulacagini sanmiyorum butceni 7-8 yapman gerekebilir
-
futurist bunu yazdı
2015 yılında aldığım canım general mobil android one telefonum artık yaptığım her müdahaleye rağmen süresini doldurdu
seçim öncesi dolar patlamadan bir tane alıp kenara koyayım diyorum
maalesef fiyatı çok yükseltmek istemiyorum.
3000 tllik birşey arıyorum ama yok olmaz zorla dersenizde 3500 en fazla 4000 yaparım
çok büyük bir beklentim yok
sadece bu telefona program yükledikçe başka programları silmemi istiyordu. bu meseleden çok çektim
bu yüzden hafızası iyi olsun
şuanki telefonumdan aşağı özellikler olmadığı sürece
beni birkaç yıl idare edecek birşey yeter
marka falanda çok umrumda değil. ama GM seviyorum
benim telefonumu yere çal birşey olmuyordu . öyle hassas olmasın donmasın falan yeter
dediğim gibi bu telefonumdan azcık iyi olsa yeter
tek derdim hafızası
yenilenmiş telefon ne
Hafıza olarak reeder çok basıyor ama kullanmadım Uzman @mkyb bişiler der herhalde :)
-
Sermayeni arttir hocam. Model yükseltecegim birkaç güne. Elimdeki temiz samsung m52 yi satacağım. İletişime geçebiliriz.
-
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-c40.html
64 gb hafıza
6000 mah batarya
xiaominin yan markası. Reklamdan kısıp yeni marka yapma peşindeler.
-
makets bunu yazdı
Sermayeni arttir hocam. Model yükseltecegim birkaç güne. Elimdeki temiz samsung m52 yi satacağım. İletişime geçebiliriz.
ne kadar ?
-
Benim konuya baksana
-
Reeder önerilmiş fakat asla önermiyorum. Aşırı dandik, aşırı kötü telefonları var. Anakartın üstündeki lehimleri tükürükle yapıştırmışlar resmen. Ayrıca telefonları durduğu yerde batarya şişiriyor. İşin daha kötü tarafı ise bu markanın bataryaları sadece kendi servislerinde bulunuyor. Telefon sigara içer gibi batarya içiyor amk.
Bunları ifşa edince mail atıp korkutmaya çalışıyorlar :D
Önerim Poco C40.
mkyb tarafından 21/May/23 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
takip
samaccc tarafından 21/May/23 19:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Reeder = ucuz etin yahnisi
Evlerden uzak.
-
@mkyb hocam yeni konu açmadan buradan sorayim 5g si olan ve ois gibi özellikleri olan güzel fotoğraf çekimi yapabilen fp ürünü telefon önerebilir misin bütçe 10-12 bin civarı