folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Orta Okul Numarası Ve Küçüklük Hatıralarınız

Orta Okul Numarası Ve Küçüklük Hatıralarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

42

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

888 di

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

eskilen sanki böyle bir konu vardı .s şimdi hatırlıyorum ama bulamadım

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

yine iyi güldüm heee yeni yorumlar gelmiş :D manayla hemde up olsun konum

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Ilkokul numaram 728 : 

Her din dersi sinavi sonrasinda erkenden internet kafeye kacar counter atardik. Mansion, assault, militia, ice bisi, poolday vs. Daha yolda 6 kisi kacarken, birbirimize kim hangi takimda olacak ne sekilde saldiricaz anlatirdik. Bayramlari ozellikle cok severdik, evde bilgisayarim olmadigi icin internet kafeye gider 2.5 saat oyun oynayabilirdim cunku. 728 de half life ta ne zaman crossfire kursak onun sifresi olurdu.

Lise : 39

39 la ilgili ozel bir anim yok ama yatili kaldigim lisede geceleri okuldan kacip kacip internet kafeye giderdik sabaha kadar knight oynar derste uyurduk. Hic unutamam..

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

aboow hepsini unutmusum la dusundum dusundum bulamadım. 

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CONAN
    CONAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilkokul numaram 753 orta okul numaram  353 tü hocamlarım hep beni dersten bırakırdı  

HAYAT İKİ DUDAĞINIZIN ARSINDAN ÇIKACAK SÖZ KADAR ÇOK KISA...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2302
    zaman çok hızlı geçiyor

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

ilkokulda 1366

ilkokulda bütün hocalar müdür ve yardımcısı beni cok severdi. çünkü çalışkan bi öğrenciydim bütün notlarım 5di. ama bütün piçlikleri de ben düşünür yapar ve yaptırırdım. arkadaşlarım benim yüzümden dünyanın dayağını yedi. sırf notlarım iyi diye hiç bi hoca bana bişey demiyodu. ortaokulda hatırladığım 2 arkadaşı gaza getirmiştim. sınıfta 31 çekme yarışı yaptırmıştım. 2 kişi birden en arkaya geçip başladılar 31 çekmeye :D bildiğin yarışıyolardı. en sonunda yunus adındaki arkadaş boşalttı eline. sonra da önündeki kızın sırtına sürdü. kız da ağlayarak hocaya gitti. hoca da direkt müdür yardımcısını alıp geldi. çocuğun amına koydular. ama öyle bi dayak yok amk. insan döver gibi dövmediler çocuğu. yüzü bildiğin morarmıştı. şimdi 27 yaşında çocuk ve o dayağı hala unutamamıştır :D

lisede 10 numaraydım. 110 ve 101 numara da bizim sınıftaydı. saolsunlar birisine 14 gün diğerinde 8 gün devamsızlık kitledim :)

lise çok hareketliydi. unutmadığım bi hikaye sigara içerken yakalandık arkadaşla. müdür yardımcısı da gidip bana 2 paket sigara alın gelin dedi. neyse aldık sigaraları gittik yanına. çıkardı bi paketten 20 sigarayı bantladı al bu senin dedi. diğerini de bantlayıp arkadaşa verdi. alın şimdi için dedi. hocam öykkk möykk dedik ama bütün sigaraları yaktırıp içirdi bize. 20 şer tane sigara aynı anda amk. bi de zorla oturtup bacak bacak üstüne attırmıştı. daha ne istiyonuz olum ilerde anlatcak hikayeniz olur diyodu bi de :D

daha ne hikayeler var. anlat anlat bitmez. bi gün buluşma olsa da anlatsak :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Lise Bitinceye kadar 8 tane okul değiştirdim İlk okul 1 ve 2 deki numaralarımı  hatırlamam mümkün değil,ilçedeydik, nasıl bir sistem varsa  ,tc numarası gibi numara vermişlerdi e hayliyle ezberleyememiştim.

Babamla aynı okuldaydık ben 2. sınıftayken, Sınıf öğretmenimizin oğlunun dersinede babam girerdi, babam o çocuğu dövdükçe  hocada beni döverdi, hocam beni dövdükçe babam oçocuğu  daha çok döverdi, olan bize oldu heder olduk gittik, ama o çocuk hak ediyodu, zaten lise bitmeden hapse girdi, yerli malı haftasına rakı getiren serseri bir çocuktu.Bizde ''sen öğretmen çocuğusun Sen örnek öğrencisin'' diye yetiştirildik, 12. sınıfa kadar saçım kulağıma deymedi, o kapı girişindeki  duran mankenler vardıya , hep onarla aynı giyinirdim,gerek süeter gerek kıravat,ilk düğmemi açtığımda lise 2 ye felan gidiyordum heralde oda arkadaşların ciddi aşağılamaları ve sıcaklar neticesinde oldu.

Birde hiç unutmam 2. sınıftayız Müfettiş geldi, suratında koca bir ben siyah bir adamdı göbekli ama çoks sevimli, hocaya bakarken eşek götü gibi surata bürünür sert olurdu o an ölmek isterdim o suratı görünce, bize bakınca adam ay dede gibi olurdu , sorular sordu basit ,enson ''kim bana çeşitkenar üçgen çizecek dedi?'' ama ozaman biz daha yazı yazmayı bilmiyoruz, ben 1. sınfıta yazı yazmayı söktüm diy hediyelik altın taktılar(ilçedeyiz 1. sınıf bitinceye kadar6 tane hoca değişti gitti) veysel diye bir arkadaşımla beraber tabiki (kimbilir nerelerde şimdi). Neyse Benim aklıma bu cetveller geldi dedim bu kesin çeşitkenar her tarıfı farklı bunun ,çıktım, tebeşirin yumuşaklığı bili aklımdadır  ,izdim yamuk yumuk, beni tebrik etti övdü, ogünden sonra dövmedi hoca beni, ama babam onunçocuğunu dövmeye devam etti tabi.

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 9760 Toplam Mesaj: 85