İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Orta Seviye Laptop Almak İsteyenler Varsa Kaçırmasın Bunu
Orta Seviye Laptop Almak İsteyenler Varsa Kaçırmasın Bunu
-
Merhaba,
Bizim kuzen birinden alacağı karşılığında evkurdan laptop aldırmış. Tabi 850 liralık ürünü taksitlerle beraber 1250 vermiş evkur :)
Makina yanımda şuan ambalajında duruyor. 750 liradan okutuyoruz. Detaylar altta. Faturası falan var klavye mouse dahil.
http://www.indirimplus.com/46151-hp-g62b56st-lz984ea-amd-p340-2gb-320gb-156-w7bas
-
Evkur harbi kazık :)
Hayırlı Satışlar.
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
Evkur harbi kazık :)
Hayırlı Satışlar.
-----------------------------Aynen öyle. Teknolojik ürünlerde üstüne bindiriyolarda bindiriyolar. Ama hiç fark etmez. Senetle satış yaptıklarından kullanıcılar memnun kredi kartına bulaşmadıklarını düşündükleri için :)
-
Hocam pm attım.
-
ups!
-
Ürün stokta yok.
-
Evkur Harbi kazık....
Evkur'dan Fakir marka ütü aldım, 120 TL'ye. Ankara Parkoran Kipa'da 80 TL'ye gördüm.
Uzun vadeye yayılmış taksitlerle satılan ürünler ucuz olmadığını başka mağazalardaki fiyatlarla karşlaştırarak anlarsınız.
-
whoobay bunu yazdı:
Ürün stokta yok.
-----------------------------Bizim stokta var işte hocam :)
-
up
-
iyi laptoptur bu piyasası 900 1000 falan değişio die biliorum alacaklar kacırmasın 800 tl ye güzel notebook işte:W
-
the_behulder bunu yazdı:
iyi laptoptur bu piyasası 900 1000 falan değişio die biliorum alacaklar kacırmasın 800 tl ye güzel notebook işte:W
-----------------------------Tesekkurler hocam bende cidden iyi olacağını düşüyorum :) Normalde kendim veya çevremde aktif birileri hep laptop arar sorardı şimdi havadan elimde var kimsenin ilgilendiği yok :)