Ortak Arıyorum !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayrildikyala
    ayrildikyala's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Film sitesine adsense nasıl bağlanacak ki?

Kimse böyle birşeye ortak olmazda. Olur da olacak oldu hitini filan bilmeden niye ortak olsun. Ayrıca sen pek ortak arıyor gibi de değilsin hocam site geliri artana kadar birine siteye çalıştırmak istiyor gibisin. 

Dersin ki ayda 500 lira kazandıyor o zaman biri çıkar. 

valla benim öyle bir niyetim yok dostum, siteyle ilgilenemiyorum sadece ilgilenecek birini arıyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

o işler öyle olmuyor karşim , çocukmu bu ilgilencek birini arıyosun ilgilenemiyosan açmayacaksın kapat yada ver gitsin :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Balığını mı emanet ediyorsun iki günlüğüne hocam :D

Sitenin adresini yazmamışsın. Analytics vermemişsin. Ne zaman açıldığını, şu ana kadar seo namına ne yapıldığını/yapılmadığını, gelen adamı neyin beklediğini yazmamışsın. Ortaktan kastının ne olduğunu, karşındakinden ne beklediğini yazmamışsın. İçerik film de, ne yani? Uploader mı lazım forumu da var mı tanıtım yazısı da yazılacak mı olayı ne sitenin? Karşıdakinin kazancı ne olacak onu yazmamışsın. Adsense olmaz bu işte. Başlık konu her şey komple faul.

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Sitenin adresini yazmamışsın. Analytics vermemişsin. Ne zaman açıldığını, şu ana kadar seo namına ne yapıldığını/yapılmadığını, gelen adamı neyin beklediğini yazmamışsın. Ortaktan kastının ne olduğunu, karşındakinden ne beklediğini yazmamışsın. İçerik film de, ne yani? Uploader mı lazım forumu da var mı tanıtım yazısı da yazılacak mı olayı ne sitenin? Karşıdakinin kazancı ne olacak onu yazmamışsın. Adsense olmaz bu işte. Başlık konu her şey komple faul.

Küçük bir bilgi , Analytics sana :)

http://analiz.r10.net/site/filmlerdiyari.com

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    JiggSaw bunu yazdı

o la la ^^ teşekkür ettim. r10da hiç takılmamış olmanın zararları.

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

http://analiz.r10.net/site/tahribat.com

pr2 - adsense banlı diyor :S

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CONAN
    CONAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam sitenizle benim bir arkadaş ilgileniyor oda filimler üzerine uğpraşıyor

HAYAT İKİ DUDAĞINIZIN ARSINDAN ÇIKACAK SÖZ KADAR ÇOK KISA...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MEJIST
    MEJIST's avatar
    Erkek

hocam başka film siteleriyle anlaşmayı dene bence senin için para önemli dğeilse sen ortak git :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

pr yok, hit yok, sistem wordpress tema ücretsiz keremiya teması, konuyla uzaktan yakından ilgin yok adsense den bahsediyorsun, sen biraz sikmeye adam arıyorsun gibi geldi

Toplam Hit: 2707 Toplam Mesaj: 20