Ortak Hesap Açmak (Öğrenci)
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Vay anasını ya, ben para gitcek diye hatun yapmaya korkuyorum.
-----------------------------kız arkadaşım varken günde köşeye bi tl koyamazdım..
ulan sinema gideriz benden yemek yeriz benden bi yere gezmeye gidilir benden.. erkek adamsın her türlü ödeceksin :D
incir ağacının hası dikilmişti..
şükür 11ay olucak :D 2 seneye kalmaz arabamı çekerim :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Vay anasını ya, ben para gitcek diye hatun yapmaya korkuyorum.
-----------------------------kız arkadaşım varken günde köşeye bi tl koyamazdım..
ulan sinema gideriz benden yemek yeriz benden bi yere gezmeye gidilir benden.. erkek adamsın her türlü ödeceksin :D
incir ağacının hası dikilmişti..
şükür 11ay olucak :D 2 seneye kalmaz arabamı çekerim :D
-----------------------------arkadaş 1-2 yedireceksin parayı yani harcamalar senden olacak baktın ondan tık yok elini hiç atmıyosa cebine kıçına tekmeyi basacaksın.
kendini bilen kız yapmaz öyle bişey,kendisi de hesap ödemek ister ve hep sana yüklenmez o da rahatsız olur.
böyle değilse yiyicidir zaten.
Konu başlığı ile çok alakalı bi tavsiye oldu kusurumu disable :D
-
konuşarak neyin ne oldugunu bilerek yapmak lazım
bizde kredi paralarından artırdımızı biriktiricez
-
Ortak Hesap açabilirsiniz, istediğiniz zaman ikinizde hesapdan para çekebilir yatırabilirsiniz.
Ben ısrarlı bir şekilde iş bankasını tavsiye ederim. hem internet bankacılığı yonundede iyi bir banka hemen hemen her yerde bankamatiğide var.
İçine yatırdığınız paralarla likitfon alırsınız çok para getirmez ama paranız değer kaybetmez. likitfonun en önemli özelliği istediğin zaman bozdurabilmendir ve bankamatikdende bozdurulabilir.