Ortak Tema Paketi Alalim Mi? (Envato)
-
MuhammeT bunu yazdı
ben kullanıyorum. iki tema indirdim indexli olarak gmrüntülendi. hemen kaldırdım.
hepsimi temiz değildir orasını bilemem ama en iyi temalardan ikitane seçip denedim berbat
indexli görüntülendi derken?
-
end bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
ben kullanıyorum. iki tema indirdim indexli olarak gmrüntülendi. hemen kaldırdım.
hepsimi temiz değildir orasını bilemem ama en iyi temalardan ikitane seçip denedim berbat
Hack indexlerinden basmislar temaya. Bir an sitemi hacklediler sandim. Hersey alt ust oldu sitede. Bende en iyi sitemde test ettim tabi. Cok panikledim ama korktugum gibi hacklenmemisim. Temalarda index varmis. Sifreleri degistim auan sorun yok.
-
MuhammeT bunu yazdıend bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
Hack indexlerinden basmislar temaya. Bir an sitemi hacklediler sandim. Hersey alt ust oldu sitede. Bende en iyi sitemde test ettim tabi. Cok panikledim ama korktugum gibi hacklenmemisim. Temalarda index varmis. Sifreleri degistim auan sorun yok.
Atarsan incelemek isterim source'ü
-
konuyu takip edeyim.
-
warez olma ihtimalli ?
-
telekom bunu yazdı
Biz elimizdekilerle voltrani olustursak?
O da olabilir abi, tbt tema klubu gibi. Herkes bir temayla gelip girer falan
-
heza bunu yazdı
https://elements.envato.com/pricing?utm_campaign=elements_mkt-header_17JULY2018_B&utm_content=tf_header-bar&utm_medium=promos&utm_source=themeforest.net&_ga=2.205135001.86978575.1540140867-1888593394.1540140867
buna girsek ortaklaşa? mübareğin biri ilk ay çekebildiği kadar çeksin ne varsa olma mı? Ben mi yanlış anladım yoksa mevzuyu
bu olay pluginlerin hepsini kapsıyor mu ?