Ortalık Fena Karıştı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kurtcobani bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------çıkarmışlar seyirci diye conconları :)
ali kırca beni niye çağırmadın a.q :D
-----------------------------seyirci?
-----------------------------off anla işte konuk :)
Doldurmuşlar bebeleri üflemişler kulağına salmışlar bunları asalak asalaak dolaşıyolar :))
küçük yaşta kandırmak kolaydır
-----------------------------:))
doğaçlama takılanlarda var dediğingibi dersini çalışıpta gelenlerde var
-
Eleman kağıttan okuyor Türkler şöyle şöyle yaptı bize diyor..Ali kırca diyor peki şimdi ne yapmalı,nasıl düzeltelim.Cevap yok çünkü okuduğu kağıtta yazmıyor cevabı :D
-
Yetişkinler bile bazen doğru dürüst tartışamazken, sabi sübyanları Kürt açılımını tartışmaya çıkarmışlar, Allah akıl versin.
-
ZyreX bunu yazdı:
Eleman kağıttan okuyor Türkler şöyle şöyle yaptı bize diyor..Ali kırca diyor peki şimdi ne yapmalı,nasıl düzeltelim.Cevap yok çünkü okuduğu kağıtta yazmıyor cevabı :D
aynen öyle kardeşim onu yollayanlar kendi mesajlarını yazmışlar eline vermişler
ama ben ençok o önde oturan pç var sayın öcalan diye konuşan acayip uyuzoldum ona kesin öttürürler bugece onu -
show tnin showu başka bişey değil
-
SpoofU bunu yazdı:
Yetişkinler bile bazen doğru dürüst tartışamazken, sabi sübyanları Kürt açılımını tartışmaya çıkarmışlar, Allah akıl versin.
amaç tartıştırmak değilki çocuktan haber almak ve gözönüne sermek
bak bitanesi kendi kendini yaktı nededi pkk benim ablam abim babam dayım
şimdi yiğit konusacak benim yeğen izle bakalım nedicek -
ali kırcanın show amaçlı yaptığı bişeydir... o küçücük çocuklar ne anlar be yaşları ne ki ne görmüşler ?
-
Bandit bunu yazdı:
ali kırcanın show amaçlı yaptığı bişeydir... o küçücük çocuklar ne anlar be yaşları ne ki ne görmüşler ?
birşey görmeleri önemli değilki
aileleri çevreleri nasıl bir yol çiziyorlar o miniklere
nelere sürüklüyorlar o küçük beyinleri
onlar çıkıyor ortaya -
Arkadaşım Konuşulucaksa Şehit çocuklarını çıkarın bakıyim neyin ne oldunu onlar bilirler, çıkarmışlar karşı karşıya koymuşlar tarafları heralde zıt gidecekler evinde ne konuşuluyosa tv de neyi izliyosa onları hafızaya alıyorlar... ŞEHİT ÇOCUKLARI BİLİR ASIL ACIYI ASIL AÇILIMI...
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
Arkadaşım Konuşulucaksa Şehit çocuklarını çıkarın bakıyim neyin ne oldunu onlar bilirler, çıkarmışlar karşı karşıya koymuşlar tarafları heralde zıt gidecekler evinde ne konuşuluyosa tv de neyi izliyosa onları hafızaya alıyorlar... ŞEHİT ÇOCUKLARI BİLİR ASIL ACIYI ASIL AÇILIMI...
çok haklısın tabiki onlardan daha ii kimse bilemez bu acının tadını
bu vesile ile şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar dilerim
Toplam Hit: 5369 Toplam Mesaj: 32