Oruç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dersleri etkiler dersteykene aklına yemek gelir vuruş gelir ben olsam tutmazdım ulan sen kim oluyon benim dinime karışıyon deme de haftasonlarında tatillerde tutarsın bence yaratan anlayışla karşılayacaktır.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    orucun manası ac kalmak zaten yoksulların açların halini anlayamayız yoksa yatmakla açlığı hissetmeden olmaz hakkını  vermiş olmayız

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------

maqara bunu yazdı:
    sahurda karbonhidratlardan uzak dur, karbonhidratlar çabuk acıkmana neden olurlar, portein ağırlıklı beslen, gün içinde kendini meşkul edecek bir şeyler bul

Tam tersine karbonhidrat tüketmek lazım.. Çünkü Karbonhidratlar, Yağ ve Proteinlerden daha önce yakılır.Kısaca bol karbonhidrat alırsan daha fazla tokluk hissi verir diye biliyorum.

barış ne saçmalıyosun seninde dediğin gibi karbonhidrat ilk yakılır böylece onu kullanırsın geriye bişey kalmaz ama protein en son yakıldığı için senin tok kalmanı sağlar ve yağ yersen de dinç kalırsın...

oruç da amaç bedeni ve nefsi terbiye etmektir eğer ben dayanamıyorum nasıl olacak falan diye düşünürsen zaten baştan maça 1-0 yenik başlarsın hiç olmuyo diyosan

sürükleyici bi kitap bul onu oku... 

Toplam Hit: 3072 Toplam Mesaj: 24