Oruç
-
dersleri etkiler dersteykene aklına yemek gelir vuruş gelir ben olsam tutmazdım ulan sen kim oluyon benim dinime karışıyon deme de haftasonlarında tatillerde tutarsın bence yaratan anlayışla karşılayacaktır.
-
orucun manası ac kalmak zaten yoksulların açların halini anlayamayız yoksa yatmakla açlığı hissetmeden olmaz hakkını vermiş olmayız
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------maqara bunu yazdı:
-----------------------------
sahurda karbonhidratlardan uzak dur, karbonhidratlar çabuk acıkmana neden olurlar, portein ağırlıklı beslen, gün içinde kendini meşkul edecek bir şeyler bul
-----------------------------Tam tersine karbonhidrat tüketmek lazım.. Çünkü Karbonhidratlar, Yağ ve Proteinlerden daha önce yakılır.Kısaca bol karbonhidrat alırsan daha fazla tokluk hissi verir diye biliyorum.
-----------------------------barış ne saçmalıyosun seninde dediğin gibi karbonhidrat ilk yakılır böylece onu kullanırsın geriye bişey kalmaz ama protein en son yakıldığı için senin tok kalmanı sağlar ve yağ yersen de dinç kalırsın...
oruç da amaç bedeni ve nefsi terbiye etmektir eğer ben dayanamıyorum nasıl olacak falan diye düşünürsen zaten baştan maça 1-0 yenik başlarsın hiç olmuyo diyosan
sürükleyici bi kitap bul onu oku...