Oruç Nedir, Niçin Oruç Tutuyoruz?
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------
Kişinin kendi isteğiyle kendini aç bırakıp , ağzını kokutması .. Üstüne 4 tabak yemek yeyip mide spazmı geçirmesidir oruç ...
-----------------------------:D
-----------------------------Haksız mıyım hocam? Akıl var mantık var
Bunun neresi sağlık .
Yani dinlere saygım var .. ama Cehennem olsa da olmasa da herkes kendinden sorumlu nihayette , ama aklım almıyor yani ..
-
Bişey yazmayayım diyorum kendimi zor tutuyorum..ama artık dayanamadım
Açlıktan nefesin kokması 12 saat içinde olmaz bu 1, ağız kokusunun uzun süreli açlık dışındaki sebebinin biri iç organlarındaki rahatsızlık (bu hastalıktır) ikincisi de dilde biriken yada dişlerde biriken atıkların yaydığı kokudur. insanlar sadece dişlerini fırçaladıkları için, dil fırçalama pek yaygın olmadığı için farkında değiliz kokunun oradan kaynaklandığı..
Oruç nedir konusuna gelince, beyni küçük insanlar faziletini anlamazlar.O yüzden sana sayfalarca anlatsak da anlamazsın. Tıpkı 330 ml su alan bir bardağa 5 lt su koymaya çalışmak gibi.. Eğer öyle bir insan varsa sana da bu konuyu anlatablir
-
legion_of_doom bunu yazdı:
Bişey yazmayayım diyorum kendimi zor tutuyorum..ama artık dayanamadım
Açlıktan nefesin kokması 12 saat içinde olmaz bu 1, ağız kokusunun uzun süreli açlık dışındaki sebebinin biri iç organlarındaki rahatsızlık (bu hastalıktır) ikincisi de dilde biriken yada dişlerde biriken atıkların yaydığı kokudur. insanlar sadece dişlerini fırçaladıkları için, dil fırçalama pek yaygın olmadığı için farkında değiliz kokunun oradan kaynaklandığı..
Oruç nedir konusuna gelince, beyni küçük insanlar faziletini anlamazlar.O yüzden sana sayfalarca anlatsak da anlamazsın. Tıpkı 330 ml su alan bir bardağa 5 lt su koymaya çalışmak gibi.. Eğer öyle bir insan varsa sana da bu konuyu anlatablir
-----------------------------süpersin hocam =)
-
KafirImam bunu yazdı:
Kişinin kendi isteğiyle kendini aç bırakıp , ağzını kokutması .. Üstüne akşamın bi vakti 4 tabak yemek yeyip mide spazmı geçirmesidir oruç ...
-----------------------------biri gelip evrime ateizme laf edince
anarşist diye parlıyosun ama kaşınıyosun
edit : k.bakma yaşını görmemişim
-
KafirImam bunu yazdı:
Kişinin kendi isteğiyle kendini aç bırakıp , ağzını kokutması .. Üstüne akşamın bi vakti 4 tabak yemek yeyip mide spazmı geçirmesidir oruç ...
-----------------------------muhaha çok güzel bi tespit
-
soru : Niçin oruç Tutuyoruz?
cevap: Allah rızası için.
-
KafirImam bunu yazdı:
aferiiin hah boyle işte dikkat çek ki çomezlikten kurtulasın demi. -
Oruç nedir? Fakirin-Fukaranın halini anlamak için ortaya sunulmuş yanar döner karışık bir kavram olan oruç, memleketimizin güzel insanları için bir tür bonus sevap ayıdır.
-
KafirImam bunu yazdı:
sen oruç tut diş macunu ve diş fırçası paranı ben verecem (6)