Osman Pamukoğlu 32.Günde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    sanırım baya kişi izleyecek, o zaman şöyle yapalım arkadaşlar. Programı izledikten sonra muhakkak tartışılması gereken konular yada olaylar olacaktır. Onları bu konu altında tartışalım, düzeyi bozmadan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı:
    -----------------------------
    sanırım baya kişi izleyecek, o zaman şöyle yapalım arkadaşlar. Programı izledikten sonra muhakkak tartışılması gereken konular yada olaylar olacaktır. Onları bu konu altında tartışalım, düzeyi bozmadan..

Aynen katılıyorum, sonra bazıları çarpıtmasın olayları.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:

5 kasım perşembe günü saat 00:30da m.ali birandın 32.gün programına konuk olacakmış.

bu birand yine pkk lıları, batının satılmış uşaklarını osman paşanın karşısına çıkarmak istiyor sanırım.

ama osman paşa hepsinin ağzının payını verecek ve kendi stratejisiyle karşısındakileri ezik düşürecek :)

haberiniz olsun. izleyin mutlaka.

kaygusuz sendeki bu tüm kürtlere karşı saldırını anlayamadım?

ordan burdan yalan dolan şeyleri c/p yapıp geliyorsun kendi inandığın yalanlara bide milleti inandırmak istiyosun

bi kuyruk acının olduğu belli

paylaşta yardımımız dokunuyosa yardım edelim edemezsek seni tanıdığım psikolog ve psikiyatr arkadaşlara yönlendirebilirim

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

5 kasım perşembe günü saat 00:30da m.ali birandın 32.gün programına konuk olacakmış.

bu birand yine pkk lıları, batının satılmış uşaklarını osman paşanın karşısına çıkarmak istiyor sanırım.

ama osman paşa hepsinin ağzının payını verecek ve kendi stratejisiyle karşısındakileri ezik düşürecek :)

ordan burdan yalan dolan şeyleri c/p yapıp geliyorsun kendi inandığın yalanlara bide milleti inandırmak istiyosun

paylaşta yardımımız dokunuyosa yardım edelim edemezsek seni tanıdığım psikolog ve psikiyatr arkadaşlara yönlendirebilirim

adam kürt demeden ' pkk lıları, batının satılmış uşaklarını ' sen nasıl kürt anladın amk ?
    Kuyruk acısı kimin acaba gerçekte?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

pkk diyorum. dağdaki eşkiya. hani kürt köylerini basıp çoluk çocuk demeden katleden yıkan dağıtan göçe zorlayan kanlı terör örgütü pkk.. bu durumdan ne anlıyorsun bilmiyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

yorumu iyi okuyamadın galiba. ben kaygusuzun yorumunda "kürt" diye bişey görmedim pkk lı yazmış. orda pkk lı yazdığı halde senin bunu kürtler olarak algılayıp üstüne alınmanı anlayamadım?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Rmk bunu yazdı:
    Türkiyenin ender komutanlarindan birazdan izliyim eyv hacım

birazdan mı?

program yarın gece değil mi, öyle yazmışlar;

http://www.kanald.com.tr/Yayin/Default.aspx?gun=Thursday

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:

katılanlar pkk lı değil güneydoğu gazileridir...

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

geçen programdakiler pkk lılardı. ona nadiren bu programa gaziler geleceğini yazdım.

sayfada alttaki mesajı oku.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    yeni gördüm

fakat bidahaki sefere tam anlamıyla araştırıp sonra yazarsan daha iyi olur

Toplam Hit: 6091 Toplam Mesaj: 31