Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Osman Pamukoğlu Teke Tek De Konuşuyor
Osman Pamukoğlu Teke Tek De Konuşuyor
-
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.....
-
Bu adamı genelkurmay başkanı olarak görmek isterim ama başbakan olarak istemem. Türkiyenin sorunu sadece pkk değil. Devleti sadece terörü bitirerek yönetemezsin. Adam diyordu ki tüm bürokratların makam aracını kaldıracağız. Bu lafından sonra bu adamın bakanlıkların ve bölge müdürlüklerinin işleyişi hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığını gördüm.
-
adamin soylediklerini kimse dikkate almiyor. parmak bastigi konularin hemen hepsi can alici noktalar. her turlu yoldan gormemezlikten getirilmeye calisiliyor. bu insan boyle bir davranisi hakedecek karakterde birisi degil. Turkiye icin gercekten cok degerli bi insan. bu insani da kaybedersek (!) yaziklar olsun. haklisiniz hocalar. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.
-
akp nin evliyasından daha iyidir.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Bu adamın savunduğu şeyler ve ideolojileri çok komik kaçırmamak gerek.
-----------------------------Madem bi bok bilmiyorsun ne atıp tutuyorsun ki? Azcık dinlesen paşanın bas bas "biz ideoloji diye nitelendirilen köhnemiş şeylerin ardına saklanmıyoruz.biz reform peşindeyiz" dediğini görürsün.
Birine bok atacaksanızda destekli atın! Gül gibi ermeniden, Erdoğan gibi gürcüden, Kürt torunu Kılıçdaroğlu'ndan cumhurbaşkanı veya başbakan oluyorda ömrünü devletine adamış TÜRK OĞLU TÜRK Osman Pamukoğlu'ndan mı olmuyor?
-
Barajı geçip meclise girebileceklerini düşünüyorum. Ben Cumhuriyet Güçbirliği adaylarına basıcam ama gönlüm yine bu adamladır gelirlerse meclise iyi şeyler yapabilirler.
-
diamonique bunu yazdı:
Bu adamı genelkurmay başkanı olarak görmek isterim ama başbakan olarak istemem. Türkiyenin sorunu sadece pkk değil. Devleti sadece terörü bitirerek yönetemezsin. Adam diyordu ki tüm bürokratların makam aracını kaldıracağız. Bu lafından sonra bu adamın bakanlıkların ve bölge müdürlüklerinin işleyişi hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığını gördüm.
-----------------------------tek sorun o değil ama diğer sorunlar zaten şu anki iktidarın gitmesiyle otomatik olarak ortadan kalkacak. bu yönden de düşünmek lazım. iç meseleleri kastediyorum.
---
ilk oyumu onlara kullanmış olucam bu seçimlerde hazır onsekiz olduk :)
-
Paşa doğru adam,dürüst adam.düşünceleriyle,duruşuyla,tavrıyla hakeden bir adam.ancak gel gör ki barajı bile geçemeyecek.Çünkü kullanmıyo saf insanın dinini,vicdanını,saf duygularını.yapabileceklerini söylüyo,aklına geleni değil.bu nedenle gönlüm paşadan yana olmasına rağmen oyumu hepara atmayacağım.safım belli olsun diye akp milletvekili sayısını artıracak değilim.siyaset böyle bi bataklık işte.temiz adamı barındırmıyo içinde.ben atsam,başkası böyle düşünecek,geçemeyecek boşa atmayım diye düşünecek onbinler.
-
attackatak bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Bu adamın savunduğu şeyler ve ideolojileri çok komik kaçırmamak gerek.
-----------------------------Madem bi bok bilmiyorsun ne atıp tutuyorsun ki? Azcık dinlesen paşanın bas bas "biz ideoloji diye nitelendirilen köhnemiş şeylerin ardına saklanmıyoruz.biz reform peşindeyiz" dediğini görürsün.
Birine bok atacaksanızda destekli atın! Gül gibi ermeniden, Erdoğan gibi gürcüden, Kürt torunu Kılıçdaroğlu'ndan cumhurbaşkanı veya başbakan oluyorda ömrünü devletine adamış TÜRK OĞLU TÜRK Osman Pamukoğlu'ndan mı olmuyor?
-----------------------------Çok doğru söyledin hocam ;)
-
Konuş paşammmm konuşş