Öss 2007 Sınav Soruları Burada !!!
-
Konu silinmesin beleşe soru nerde görülmüş çook ayıpp :)))
Not: Bu konudan çoşan müridlerimiz bir dünya kopya konu açmayınız bu konunun birde önemli bir amacı vardır.Boş değildir.
-
Sktir len yazmaya hazırlanıyordum ve yazdım :))
-
Kalbi temiz olanlar sorulari gorebiliyor ,ici fesat dolu olanlar "nah" isareti goruyor ! :)
-
parçala behçet
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Kalbi temiz olanlar sorulari gorebiliyor ,ici fesat dolu olanlar "nah" isareti goruyor ! :)
-----------------------------kesinlikle. iyi bir cocuk olursanız belki birgun şirinleri bile gorebilirsiniz
-
afedersiniz ama bi piçlik sezmiştim
-
soru ümidiyle girip resimle yıkılanlara müjdeyi ben werecem o zaman mk :) abi bu seneki sorular geçen seneye göre daha basitmiş kim mi söyledi derseniz ösym başkanı mıdır o konuşuyodu geçen gece 00:30 sularında bi programda :) bu arada piç herif soruların hepsine bakmış yaa akrabalarına söylüyosa soruları :)
-
Ya Tamam İşi Şakaya Vurmayın SoruLarın YürütüLdüğü Dooru, :S inanmıyorsanız Bakın; http://www.nolur.com/
-
ben geçiyodum uradım abü :)
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Konu silinmesin beleşe soru nerde görülmüş çook ayıpp :)))
Not: Bu konudan çoşan müridlerimiz bir dünya kopya konu açmayınız bu konunun birde önemli bir amacı vardır.Boş değildir.
-----------------------------
Ya Hoja Nie Resmi Değiştin? iLki Daha GüzeLdi (: Yakın Çekim! ((: -
Birisi geçmiş senelerin sınav sorularını verdi sandım..
Herhalde tarihi yanlış yazdı bi uyarıyım dedim :)
Ninem utanmadan bi nah çekti :)
Demekki yazılan doğruymuş ama doğru değilmiş :P