ÖSS 2009 Geliyor!!
-
Başlıktada bahsettiğim gibı Öss 2009 gıttıkçe yaklaşıyor ve ben hala bir mesleğe karar wermiş değilim.Bilgisayarla ilgilı her meslek ilgimi çekiyor fakat malum taban puan 350=hayal kırıklığı.Ayrıyeten aile problemlerm bu sınaw yuzundn yerle bir oldu diyebilirim.Sizden istediğm bna meslek hakknda birkaç seçenek sunmanız.Ayrıyetdn bnmle aynı sorunlardan muzderip olanlardan yorumlarınızı bkliyorum.
-
bende bu sene ilk girecem sınava bakalım son 1 aydır çalışmaya başladım
herkese başarılar :D
-
2 senelik okulun öğrencisi olarak 4 senelik bir okula kapağı atta gerisini boşver derim ben...
-
Bizde seadogla birlikte fantezi olsun diye giricez bu yıl sınava
ben bilgisayar muh. o inşaat muh. okuyor ama fantezi olsun
acık ogretım yazarız belkı:)
(Bu arada hoca meslegını tez zamanda secmenı tavsıye ederım daha fazla uzatmamalısın
aynı zamanda hosuna gıden yapabılıceın bısey olursa sende mutlu olursun)
-
Bu sene össye girmeyi çok istiyodum. Yalan oldu. Çok dokunuyo lan
-
bence önce puanını al sonra meslek düşünmeye başla.seni tanımadan etmeden neye yetenekli oldugunu bilmeden nasıl meslek tavsiyesi yapabilrim ki?
-
Bakalım bizmi Öss'ye gircez yoksa omu bize görcez :)
-
makine müh oku hacii : ) 4 5 yıl ebeni görürsün amma sonrasında iş aramanazsın diğer mühendislikler gibi:D yada yiyosa mekatronik oku gelecek makinede robotlar şunlar bunlar alıp başına gidecek.ayrıca elektronik ve bilgisayar mühendislerinin aldığı eğitimi bile alabilirsin kasarsan..
-
valla 2 yıllık filan ama şimdi böle bi stresim yok ya :D deyiyo anasını satıyım :D
-
Salaklık ettim, bu yılın avantajlarından faydalanıp pek çalışamadım, o yüzden istediğim yeri alabileceğimi sanmıyorum. Seneye biraz daha fazla kasıp istediğim bölümü almaya çalışacağım. Olmazsa Antropoloji yazıp, okurum :)
-
bende giriyorum bu sene sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar.
konuyu açan arkadaşa söyleyeceğim hocam mesele üni ye gitmek olduktan sonra gidilir önemli olan çıktığında iş bulabileceğin bir meslek seçmen bende sana makine mühendisliği tavsiye ediyorum.arkadaşım orda okuyor gayette memnun.