ÖSS, Açıköğretim Ve 2. Yerleştirme
-
1. tercihlerde yerleşsende 2. yada 3. tercihlerde açık öğretim yazabilirsin yani 1 senede biri normal biri açık 2 üni kazanabilirsin
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
1. tercihlerde yerleşsende 2. yada 3. tercihlerde açık öğretim yazabilirsin yani 1 senede biri normal biri açık 2 üni kazanabilirsin
-----------------------------benımkı tam tersı hacı :S yıne olabılıyormu ?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------evet gene oluyo tercihler sırasında açıköğretim üniden sayılmıyo :) 2 sene önce bende önce normal üni sonra açık kazanmıştım..
-
kız kardeşim açıköğretim kazanmıştı diğer sene puanı kırılmadan yerleştirldi. eğer ki lisans programı tutursaydı puanı kırılarak tercih yapabilecekti. 2. yerleştirmelerde ek bi madde yoksa tercih yapabilirsin. En sağlamı 2. yerleştirmelerin klavuzundan bakmaktır. Tavsiyem açıköğretime ilk senense eğer gitmeye değmez.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------evet gene oluyo tercihler sırasında açıköğretim üniden sayılmıyo :) 2 sene önce bende önce normal üni sonra açık kazanmıştım..
-----------------------------tşk ederım hacı :)
klavuzun 11 ıncı sayfasında yazıyormus =)
sımdı gordum =)