Öss Belgem Yırtıldı Sınava Alırlarmı??
-
Kesinlile almazlar abi. hemen gidip ösym merkezinden (bilkent/ankara) yenisini çıkartman gerekir.
2008 öss kılavuzunda parayı hangi hesap numarasına yatıracağın yazıyodu. önce paranı yatır sonra makbuzla birlikte başvur.
öss de başarılar hepimize.
-
ösym merkezinden geliyorum belgemi bantladılar onayladılar damgaladılar imzaladılar :D
-
kardeş hangi ildeysen git o ildeki ösym merkezine böle böle oldu de yenisini çıkarır verirler 2-3 ytl karşılığında tabi:dD:
-
Görevliye. Geldi ama yırtıldı tekrar istedim fakat adresime gelmedi diye bir mazeret bildirebilirsin.
-
romeo bunu yazdı:
-----------------------------
ösym merkezinden geliyorum belgemi bantladılar onayladılar damgaladılar imzaladılar :D
hadi geçmiş olsun :D -
ben kagıdı açarken ellerim titriyodu amk :D
-
romeo bunu yazdı:
-----------------------------ahanda defolu belge :P =)
-
sakın o belge yırtık diye puanını kırmasınlar:S
-
romeo bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun. walla ucuz yıtmışın. öğrendiğimiz iyi oldu bi dahaki senelerde işimize yarar :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
Görevliye. Geldi ama yırtıldı tekrar istedim fakat adresime gelmedi diye bir mazeret bildirebilirsin.
-----------------------------kabul etmezler :)