ÖSS De Tercih Yapılmadan Önce Kesin Bakılması Gerektiğine İnandığım Yer...
-
http://www.dogrutercih.com/tercih-matik-pro.php
buradan istediğiniz şehirde istediğiniz üniversiteyi girip tahmini puannınız ile yerleşebileceğiniz yerleri görebilirsiniz kullanımı ve ara yüzü çok basit benim işime yaramıştı denemenizi öneririm...
-
bilmiyorum iyi niyetinden mi ama direk reklam yapmışsın....yasak diye biliyorum...
-
Flash oyun paylaşanda reklam yapmış oluyor o zaman , öyle mi ?
Sanmıyorum , teşekkürler hocam paylaşım için .
-
kurallarda geçen metinde eğer içerik ile ilgili ise reklam yapmak serbesttir maddesi bulunuyor döne döne defalarca kez kuralları okudum uyarın için tşk ederim yararlı olması dileğiyle
-
teşekkürller hocam çok yararlı oldu hemen hemen hepsine baktım
-
firefoxda çalışmıyor
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------
firefoxda çalışmıyor
-----------------------------
ben firefox'da açtım şimdi hocam -
bende açtım sadece birinci öğretim veya ikinci öğretim mi kısmına kadar geliyo sonrası açılmıo :S
-
takılmayın uce bese abi adam yararlı bi paylasım yapmıs. ayrıca her uni adayının bi bakması gerekir.
-
arkadaşlar bende firefox kullanıyorum sorun yoq sorun sitenin kendisinde bazen sorun yaratıyor hem ie de hem de firexota defalarca kez denedim hemen hemen tüm arkadaşlarım için buraya başvurdum kesinlikle tarayıcı sorunu yoqtur tüm suç sitenindir
-
Yaw ne reklamı sanki adamın kendi sitesi :) bende bu siteden faydalanmıştım üni. tercihi yaparken 2 yıl önce..Tavsiye ederim,çok isabetli..
Toplam Hit: 1925 Toplam Mesaj: 14