Öss Hazırlık İçin En İyi Kaynak
-
lise 2. sınıf için fdd fem esen ve güvender dışında tavsiye edebileceginiz öss ye yönelik kaynaklar arıyorum.
tavsiyeleriniz?
-
Ben de onları biliyorum zaten iyi olarak, finalde olduğumdan fdd vardı bende bir tek ama diğer yayınlar da çok iyidir bildiğim kadarıyla.. Sen niye onlar dışında farklı bir kaynak arıyosun anlayamadım..
Dersaneye gidiyorsan dersaneden alacağın kitaplar yeter lise 2 için. Ama gitmiyorum diyosan, hocalarına danış soru bankaları al her dersten birer tane. Yeter bile, daha çok var sınava senin :))
-
birey biyoloji
-
hocam sana şiddetle celal aydın yayınlarını tavsiye ediyorum hem de bütün şiddetimle ciddiyim. kesinlikle memnun kalacaksın fasikül şeklinde çok faydası olur ;)
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sana şiddetle celal aydın yayınlarını tavsiye ediyorum hem de bütün şiddetimle ciddiyim. kesinlikle memnun kalacaksın fasikül şeklinde çok faydası olur ;)
bunuda çok methettiler.bide birey aramızda birey yayınlarını kullanan var mı? -
birey,fdd
kötü oldguun konularda analitik[pi] yayınları çöz çok kolay bi kitaptır antreman amaçlı çözer sonra bireye geçersin.
fem çözme gereksiz zor testleri oluyo.
-
lise iki konulari biraz ayrintidir bunu icin zafer yayinlari olabilir
matematik icin tumay olabilir
geometri icin ugur yayinlari
fizik fem iyidir farkli bir kaynak ariyorsan pi yayinlar
kimya fdd veya birey yayinlar
benden bu kadar
-
birey..bi de körfez..körfezin fem&zirveye göre daha iyi old. söyleyen dershane hocaları var..aynı gibi genelde ama işte :S
-
bireyi tüm derslerde tek geçerim edinebilirsen dergisini kesin kullan çok kısa we öz soru bankasıda çok önemli değil zaten tüm kaynaklar ösym nin sordu soruları evirip çevirp soruyolar
-
bigwave bunu yazdı:
birey..bi de körfez..körfezin fem&zirveye göre daha iyi old. söyleyen dershane hocaları var..aynı gibi genelde ama işte :S
-----------------------------körfez-fem-güvenderin pek bi farkı yok anlatım açısından bilen bilir tavsiyem zafer yada esendir esen in konu anlatımı özellikle bizim okuldaki hoca bütün 1 sene dersi o kitaptan anlatmış yazılı sorusu hazırlamaya üşenip o kitaptaki çözümlü sorulardan seçerek yazılı sorusu hazırlardı saolsn..
-
esen okuldaki uçuk hocalar için alınabilir ancak öss hiç bi sorusunda o kadar kasaz lüzumsuz