Öss İcin...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ya kitabı salla bir site vardı video anlatımları var konu konu indirmedin izliyorsun süpher bişidi yeni bir site akşam yazarım istersen pm atarım
-----------------------------ekolhoca.com umu diyon?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
ya kitabı salla bir site vardı video anlatımları var konu konu indirmedin izliyorsun süpher bişidi yeni bir site akşam yazarım istersen pm atarım
----------------------------- -
üniversiteliyim mutluyum 2 sene boyunca bıktım sınavlardan öss kitaplarındann şimdi böyle konular görünce seviniyorum:)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
oysa bombadır. sahibi mustafa ekol. kendisini bizim dersane transfer etmiş olmakla beraber geometrimize girmekte canlı canlı (: geometriyi sayesinde sevdim -
ercag bunu yazdı:
üniversiteliyim mutluyum 2 sene boyunca bıktım sınavlardan öss kitaplarındann şimdi böyle konular görünce seviniyorum:)
hocam hava yok burda hala öss'ye ilk giricek müridler var kıskandırma :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
pm atarsan iyi olr sağol simdiden -
eşit agırlık ögrencisiyim matematik geometrim pek iyi değil acıkcası
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------bende mutluyum üniliyim :D
@bigwave
" fem ilkadım yayınlarının matematik kitabı var "en basitten zora doğru" " zor değil temel sorular var çok kolaydır.
@gultekin
hem fem hemde fdd yayınlarının matematik önce fem kavramak için sonra fdd yada birey de olabilir birey kolaydan başlar zora doğru gider.Kafana göre takıl .D
fem geometri 1-2 var zor dediler normaldi kasacak sorular var ama güvender geo kolay.Geometri için fdd,final,birey de olabilir.
Şanş artık :D çalıştıktan sonra :P
-
ekolhoca.com
dersaneye gitmene bile gerek yok okadar diyim