Öss Kalkdı, Yerine Yöges Geldi..
-
Ya anasını satayım daha kac kere degisecek bu sistem, 3-5 yılda bi sistem degistir sonra uniler niye top 500 arasına giremio die bok at. YA gercekten bu aqmun zihniyetini anlamıyorum:@
-
Daha sistem değişeli 2-3 sene oldu galbia.Fıstık gibi sistemdi aq.ONu bunu bilmem bu sene harbi gitmem lazım yoksa Z....tk:S
-
ya hayır hep ilklere denk geliom deney faresine döndüm aq
5in sınıf bitti 8 sene zorunlu oldu 8 bitti lise 4 yıl oldu (oks ibnesinede yakalandım:))
şimdi 11.ci sınıfım inş. bu gruba dahil değilimdir ya arada kaynamak kötü hadi 9.sınıftan itibaren fln olsa bünye alışcakta böle yarım yamalak
ala ala argh
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------ya hayır hep ilklere denk geliom deney faresine döndüm aq
5in sınıf bitti 8 sene zorunlu oldu 8 bitti lise 4 yıl oldu (oks ibnesinede yakalandım:))
şimdi 11.ci sınıfım inş. bu gruba dahil değilimdir ya arada kaynamak kötü hadi 9.sınıftan itibaren fln olsa bünye alışcakta böle yarım yamalak
ala ala argh
-----------------------------
11. sınıflar bu gruba dahil değil normal oldugumuz gibi öss gircez..ama katsayı uygulaması gecerli.. -
merak etmeyin 3 sene sonra bu sistem de değişir sankiçorap değiştiriyolar. salaklar. inadına bu sene kazanıp seneye bi daha gircem sırf gıcıklık piçlik olsun diye hatta ondan sonraki senede , gircem ondan sonraki senede gircem bakalım nolacak
Toplam Hit: 10305 Toplam Mesaj: 36