ÖSS Sonuçlarının Açıklanma Tarihi Perşembe Açıklanacak Dediler Ama..?
-
12 sinde imiş
-
her sene olduğu gibi yine sistem çökücek kimse adam gibi girip sonucunu öğrenemicek. adam gibi bi site yapamıyolar sırf eziyet başka bişey değil.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
cumartesinden önce acıklanmiyacağını habverlerde belirtmişlerdi
Aynn -
Quetzalcoatl bunu yazdı:
her sene olduğu gibi yine sistem çökücek kimse adam gibi girip sonucunu öğrenemicek. adam gibi bi site yapamıyolar sırf eziyet başka bişey değil.
-----------------------------Çok fazla brute force çekiliyor siteye.
Hatta bu sene için bende ufak bir program hazırladım, eşin dostun sonuçlarını indirsin diye...
Bende brute force çekenlerden olacağım :)))
(Aslında çok da brute force sayılmaz. Tek derdim sonuçları öğrenmek, ama öğrenene kadar tekrar deneyecek)
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------Çok fazla brute force çekiliyor siteye.
Hatta bu sene için bende ufak bir program hazırladım, eşin dostun sonuçlarını indirsin diye...
Bende brute force çekenlerden olacağım :)))
(Aslında çok da brute force sayılmaz. Tek derdim sonuçları öğrenmek, ama öğrenene kadar tekrar deneyecek)
-----------------------------o neyse bize de dağıt gözümsün :)
-
kazananların ailelerine şimdiden allah sabır versin amk bi harç parası %100 ile %500 arası artışa uğruyosa bu ülke gerçekten bitmiştir.. yök başkanı bizi sabancının torunu sanıyor heralde..