Öss Tercihleri Hakkında Soru..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    mantıklı düşünürsen, sen tercih yapıp bir yere yerleşiyorsun ve kayıt yaptırmıyorsun. dolayısıyla kayıt yaptırmak isteyen ama kontenjan yüzünden yerleşemeyen birinin okula girişini engellemiş oluyorsun. kayıt yaptırmazsan puanın elbet düşer ceza olarak ;) bildiğim kadarıyla şöyle hesaplanıyor (yeni sistemden haberim yok). ortaöğretim başarı puanın 70 diyelim. bu sene 0.8 ile çarpılırken seneye 0.3 ile çarpılacak diye biliyorum, tabi bu mazide kaldı :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    abi ben üstte dediğimi ösym nin kendi açıklamasından aldım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkdaşım yerleştiğin ünive kayıt yaptırmazsan puanın düşmez. Ayrıca kayıt yaptırmadığın içinde mecburen 1 sene daha hazırlanmak zorunda kalırsın.

Bize bunca zaman böyle söylendi =D

senle bunca zamandır maytap geçmişler demek :) tercih yaptıgında yerleşirsen ve kayıt yaptırmasan bile puanın düşer.geçmiş olsun kardeşim

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    Düşer canım kardeşim. Yerleştiğin üniversiteyi sevmeyi dene. Bir yıl sonra bu ulkede neyin nasıl oalcagi belli olmaz. Deli şeyiyle oynar gibi oynuyorlar sistemle hazır yerleşmişssin tercihlerinden biri olduguna gore gitmeyi istedediğin bi bolumdurde, sen eger okuyacagın sehire taktıysan hic umursama gerek yok. Universite ortamı izmirde de Konya da da ucurum farklar göstermez. Hayırlı olsun tekrar.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar. sen kazanıpta üniye gitmessen okul puanın gider.

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:
    bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar. sen kazanıpta üniye gitmessen okul puanın gider.

Gider kısmında karar kılındı zaten de olay yeni sistemde bu düşüşün ne kadar etkileyeceği. 

He is finding himself.
Toplam Hit: 2494 Toplam Mesaj: 17