Öss Ye Girecek Olanlar Baksın Bakalım !
-
sagol hocam bu uyarılarını dikkate alacagım.. bakalm sınaw nasıl olcak iyi mi gececek yoksa iyi mi gececek :D
-
Sınava girecek Tüm Muridlere başarılar diliyorum , Hak ettiğiniz Yerlere Gelirisiniz İnş.
-
canlı canlı dinlemek istedim valla ama ben girmeyecem diğer arkadaşlara tavsiye olarak güzel
-
Ondokuz Mayıs Üniversiyesinde 2. sıftayım ama bu yıl sınava gireceğim bakalım nasıl geçecek.
ertan abü sağolasın gerçekten güzel paylaşım
-
sınawa girmeden önce 2 bira yada, 1 üçü için kafanız daha iyi çalışır :pP
-
Allah'a şükür biz atlattik. Inşaallah siz de atlatirsiniz.. Simdiden herkese basarilar. Allah yardimciniz olsun
-
Benım daha 2 senem var lıse 4 sene olmasydı bu gelıcek sene gırıcektım vay bee(:
Böle okuyunca çok rahatmış gibi geldi bana (: bende bi olay var klasık deılde testte daha başarılyım ..
Çok güveniyorum kendime nedense nedenini bilmiorum .Umarım şapa oturmam
Öss'ye aktif bi şekilde çalışmaya bu sene başlıcam inşallah (: sözele gecicem kendime sözelde güveniyorum matematiğim berbat
Bazıları diyo napıcan sözelde bölümmü var sanki falan diye.Benim hedefim İstanbulda bi üni kazanmak inşallah olucak.. yüksekmi uçuorum ne =)
Arkadaşlar bence sizde güvenin bu sene olmazsa gelicek sene olur başarabilirsiniz dualarım sizinle inşallah kazanıcaz((:
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------Fizik: Fizik1 de yoruma dayalı sorular ağırlıklıdır.Az bilgi ve dikkat ile soruları yaparsınız.burda farklı pencerelerden bakmak çok önemli.En kötü sorular ise olabilir,kesinlikle tarzı sorulardır. Burda tüm olasılıkları düşünmek gerekir..
-----------------------------
ben bütün olasılıkları düşününce yanlış yapıyom ama :)
-
saolasın ertan hoca rahatlamamı sapladı bu yazı....
-
ezberden kaçalım diye fen bölümünü seçtik.
ne oldu?
soruları ezberliyoruz.fende matematikte hep aynı şeyleri soruyorlar.soruları ezberlemezsek hiçbirşey yapamayız.