Öss Ye Giren Müridler Lütfen Bakın!!
-
arkadaşlar sınav sonuçlarını herkes yazabilirmi.
benimki ham 255; toplam 356. tabi tercih edeceğim alanın puanı bu.(sayısal)
-
OSSSSSSS Demeyin artık 1000 bininci konu bu ..
-
millet havamı atma derdinde ne amk anlamadımki
-
mhd bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar sınav sonuçlarını herkes yazabilirmi.
benimki ham 255; toplam 356. tabi tercih edeceğim alanın puanı bu.(sayısal)
-----------------------------a.q sun ortalığın senin adına sevindim kardeşim hade hayırlısı tıp falan düşünüyosundur kesin ama eczacılığıda yabana atma :)) hade başarılar
-
bu kaçıncı konu :| ben sayamadım :P
-
yok kardeşim sorry_13. tıp değil . meslek lisesi old için sadece kendi bölümümü yazabilirim.
not : ayrıca hava atmama da gerek yok. ne havası. hava atacak başka bişi yok da öss puanıyla mı hava atacam. :X
-
mhd bunu yazdı:
-----------------------------yok kardeşim sorry_13. tıp değil . meslek lisesi old için sadece kendi bölümümü yazabilirim.
not : ayrıca hava atmama da gerek yok. ne havası. hava atacak başka bişi yok da öss puanıyla mı hava atacam. :X
-----------------------------evet meslek lisesi olunca kendi bölüm dışında tercih yaptınmı 40 puan direk yökün kisesine gidiyor neyse merak ettim bölüm ne
-
bilgisayar (donanım). sadece ögretmenlikler var.
-
adama hak verin bn okdr puan çıkarsaydm 10 tane konu açardm :)
-
mhd bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar (donanım). sadece ögretmenlikler var.
-----------------------------işte bu puana bu bölüm yakışmadı keşke düz liseye gitseydin ama herşey senin elinde sen yinede oku bölümünü bu puanı aldığına göre bilg. programcılığında kendini çok ii geliştirebilirsin hade hayırlısı olsun başarilar
-
12 yıllık okul hayatımı 3,5 saate sıkıştıran millet sınav sonucumu sorarken kendimi ezik hisetmeme sebep olan babamın gururlanamayacagı bir evlat omama neden olan bu sistemin ve bu sistemin işleyen iskeletinin iskletinin tekerleginin tekerlegin cantının cantın vidasının a.q