Öss Ye Giricem Nufus Cuzdanimi Bulamiyorum..
-
beyler öss ye gircem nufus cuzdanim kayboldu yok ..
ehliyetim veyahut pasaportum yok. elimde resmi bir belki yok. ne yapabilirim ?
e-devletden bi cozum olabilirmi.?
okudugum okuldan alınan bir ögrenci belgesi olabilirmi ?
cok acil cevap lazim tesekkurler ? cevap atmazsam bilin uyudum sabah okuycam
-
hocam bul onu, sabaha bırakma, talan et ortalığı bul, giremezsin
-
sahilde kaybettim.imkansiz cozum yolu lazim . :/
-
geçmiş olsun inş bulursun bulamassan seneye inşallah
-
sabahları oss buroları mı ne açılıyor diyte bişey duymuştum bu gibi olaylar için
edüt sabah bi dene http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF7A2395174CFB32E14607E66A6C64180A
-
şimdi şöyle bi anımı yazayım ama sakın lathedarkman yaptı bende yapabilirim işe yarar %100 diye düşünme. Senin durumuna bende düştüm öss ye 1 gün kala kimliğimi aradım taradım hiç biryerde yok. hiç bi çare yok bulamadım. girdim sınava elkartımdan tut okul öğrenci kimlik kartına alayını gösterdim bi bayan öğretmen gözlemciydi o baktıydı insafına mı denk geldim bilmiyorum ama kabul etti girdim sınava. hiç bi çaren yoksa sende dene bu şekilde
-
giremezsin. şu an açık devlet dairesi de yok sabah da yok.
tek bulabileceğin şey karakollar git bir karakola durumu izah et nöbetçi komisere bakalım yapabileceği bir şey var mı?
-
Sınav kaçta,erken gidip çıkartamazmısın?
-
kardeş senin adına üzüldüm umarım bir çözüm bulursun gerçi pek bir şey kalmadı öss'ye sabah elinde ne belge varsa götür her ihtimal'e karşı hatta önce bir karakola git kimliğim kayıp sınava girmem gerek falan işte bence onlar yardımcı olurlar.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam 11 nisan saat 10 pazar günü resmi daireler kapalı olur
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam kimlik kayıpsa önce gazete'ye ilan vermek gerekiyor yani ilan olmadan kimlik çıkartılmıyor anlayacağın