Öss Yine Değişiyor ! - Fakülteler Teste Göre Öğrenci Alacak
-
güzel ülkemin folloş eğitim sistemi...
-
l Yabancı Dil bölümlerinde okumak isteyenler 2 haftalık sınavın haricinde 3'üncü hafta ayrı bir Yabancı Dil Sınavı'na girecek.
Metamatik okucak birinin sadece matematik sınavına girmesi yetiyor ama dilciler piç ya ondan onlar her bi sınava girecek ! Mq şerefsizleri yıllardır bizi matematikten sorumlu tutuyorsunuz ula ne işimize yarıyor matematik bizim ? Unide bile görmuyoruz s*tirin gidin fantazilerinizi birazda sayısalcılarda deneyin aq ! Sonrada imam hatiplilere çifte standart die yırtınırsınız dilciler bu memlekette resmen o. çocuğu muamelesi görüyor yıllardır.Sokayım össnize de yeni sisteminizede s*mi adam olur bu ülke ! O.. çocukları alsınlar bu yeni sistemin üzerine otursunlar olm sizin dilcilerle bi alıp veremediğiniz mi war yaa ulan adamları ılgisiz alakasız her bi s*im sınava sokuyorsunuz hala zor kazanması hala zor ulan dua edin sitede ana avrat düz gitmek kişi ve kurum gözetmeksizin yasak yoksa benim şimdi ne biçim kayacağımı bilen iyi bilir.. -
Abimin hesabından yazıyorum, yaşa bakıp da aldanmayın "20 küsur yaşında öss'ye katılıyor" diye.
Ben daha lise 1'im. Bana uyuyor bu uygulama.