folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Öss Yine Değişiyor ! - Fakülteler Teste Göre Öğrenci Alacak

Öss Yine Değişiyor ! - Fakülteler Teste Göre Öğrenci Alacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    güzel ülkemin folloş eğitim sistemi...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

l Yabancı Dil bölümlerinde okumak isteyenler 2 haftalık sınavın haricinde 3'üncü hafta ayrı bir Yabancı Dil Sınavı'na girecek.

Metamatik okucak birinin sadece matematik sınavına girmesi yetiyor ama dilciler piç ya ondan onlar her bi sınava girecek ! Mq şerefsizleri yıllardır bizi matematikten sorumlu tutuyorsunuz ula ne işimize yarıyor matematik bizim ? Unide bile görmuyoruz s*tirin gidin fantazilerinizi birazda sayısalcılarda deneyin aq ! Sonrada imam hatiplilere çifte standart die yırtınırsınız dilciler bu memlekette resmen o. çocuğu muamelesi görüyor yıllardır.Sokayım össnize de yeni sisteminizede s*mi adam olur bu ülke ! O.. çocukları alsınlar bu yeni sistemin üzerine otursunlar olm sizin dilcilerle bi alıp veremediğiniz mi war yaa ulan adamları ılgisiz alakasız her bi s*im sınava sokuyorsunuz hala zor kazanması hala zor ulan dua edin sitede ana avrat düz gitmek kişi ve kurum gözetmeksizin yasak yoksa benim şimdi ne biçim kayacağımı bilen iyi  bilir..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

Abimin hesabından yazıyorum, yaşa bakıp da aldanmayın "20 küsur yaşında öss'ye katılıyor" diye.

Ben daha lise 1'im. Bana uyuyor bu uygulama.

Toplam Hit: 2845 Toplam Mesaj: 14