ÖSS'de Eski Puanla 335+ Yapmış Olanlar Bu Konuya Bakabilir Mi?
-
ben de :D
-
öss 2010 ham 460 :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
öss 2010 ham 460 :D
-----------------------------imzana katılıyorum rüya görüyorsun :D . . . .
-
öss-say-2005- 334,997
-
birde bu öss de yüksek yapan arkadaşlarımız benim gibi dikkat hatası çok yapıyorlarmıydı eğer evet ise bunu nasıl aştılar çok merak ediyorum mat tan yapamadığım soru çıkmıyor max 1 soru o da çok özgün soru ise ancak hatayla 2-3 yanlış oluyor ne yapılır ne edili bilmiyorum. :/
-
XpertVision bunu yazdı:
birde bu öss de yüksek yapan arkadaşlarımız benim gibi dikkat hatası çok yapıyorlarmıydı eğer evet ise bunu nasıl aştılar çok merak ediyorum mat tan yapamadığım soru çıkmıyor max 1 soru o da çok özgün soru ise ancak hatayla 2-3 yanlış oluyor ne yapılır ne edili bilmiyorum. :/
-----------------------------dikkatli olacan xD
soruyu ürkütmeyecen xD
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------öss'de yüksek puan yapanlar zaten sadece dikkat hatası yapar.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------birde bu öss de yüksek yapan arkadaşlarımız benim gibi dikkat hatası çok yapıyorlarmıydı eğer evet ise bunu nasıl aştılar çok merak ediyorum mat tan yapamadığım soru çıkmıyor max 1 soru o da çok özgün soru ise ancak hatayla 2-3 yanlış oluyor ne yapılır ne edili bilmiyorum. :/
-----------------------------farklı kaynaklardan bol bol soru çöz aslında senin dikkat hatası dediğin; konuya tam hakim olmamandan kaynaklanıyor :D Zaten o dediğin olmasa matematiği çoğu öss ye giren ful yapar;)
-
2003- 340
-
2006 ea2 329
2007 ea2 314
2008 ea2 311 dahada girmem :D 2010 sonucum 290 olur :p