Osu!
-
LizardKing bunu yazdı
oyun nasıl oynanır?
çok basit öncelikle osu'nun sitesinden müzik veya klip ona her ne deniyorsa ondan indirip programdan yolunu gösteriyoruz.
ardından oynamak için yalnızca mouse yeterli oluyor. sırasıyla çıkan yuvarlaklara tıklıyoruz ki bazı yuvarlakların üzerinde top bulunur onu hareket ettirmemiz gerekebiliyor.
aslında çok basit bi mantığı var ki train kısmında öğreniliniyor.
oyunda bir amaç yok. sadece turu tamamlayıp eğer iyi derecede tamamladıysanız dünya sıralamasına girebiliyorsunuz. refleksleri çok iyi geliştiren bir oyun olması ve müziklerini çok sevmem dışında bir olayı yok bana göre.
http://www.youtube.com/watch?v=uI18S5bwtqM
yukarıdaki videodan anlayabilirsiniz. gerçi eleman klavye de kullanıyor. sanırım doğrusu o, ben yalnızca mouse kullanırım.
edit: bu arada videodaki herif inanılmaz iyi oynuyor :|
videodaki insan değil ki
-
Hacılar iki tane tuş var oyunda, z ile x veya mouse tuşları kullanılabiliyor. Bu tuşların farkı var mı yoksa herhangi biri ile sürekli oynanabilir mi? Kaydırma geldiğinde sağ tuş basıyor eleman mesela.
-
banneduser bunu yazdı
Hacılar iki tane tuş var oyunda, z ile x veya mouse tuşları kullanılabiliyor. Bu tuşların farkı var mı yoksa herhangi biri ile sürekli oynanabilir mi? Kaydırma geldiğinde sağ tuş basıyor eleman mesela.
fark yok sanırım hocam easy de değilde insane de tek tuşla yapmak imkansız galiba, gece 1.30 tan beri oynuyorum zor olmasına zor ama çok eğlenceli oyun yav
-
ya küfür etmekten hasta oldum resmen bu nasıl oyun amk
-
g.kore, çin ve japon psikopatları için geliştirilmiş bir oyun lan resmen. İndiriyorum bakalım.
-
böyle oyunun ben amuokoyum sinir krizine sokuyo insanı. -.-
-
deja-vu bunu yazdı
Tableti mause olarak kullanıp oynayan bir eleman vardı twitch'de lol canlı yayını yapıyordu. Arada oyuna girmeyi beklerken oynuyordu.
Uzak doğulu dümbük nasıl hızlı oynuyordu adamlarda hile kodları var gömülü DNA da :D
Hacı ayıp oluyor dumbuk falan , DNA da hile falan yok o sizin yeteneksizliğiniz :D
-
Benim gibi sakin stressiz adamın sinirini bozdu, az daha ekranı kırıyordum. Sonra anda kapattım ve bi oh çektim. Sikerim yapacağınız oyunu diyede buradan yapımcılarına belirtmek isterim. Neymiş bu asyalılar arkadaş.
DrKill tarafından 10/Kas/14 19:00 tarihinde düzenlenmiştir