folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ösym 0.3 0.8 Dalgası Filan

Ösym 0.3 0.8 Dalgası Filan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben genel lise(düz lise) mezunuyum.İkinci bölüm puanım iyi olmadığı için birinci bölümden tercih yapıcam.Ancak bazı şeyler kafamı karıştırıyor.Bazı bölümlerde yerleştirme öncelikleri, ve öss puanı yerine oöbp filan istiyor.Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.Birde puanımı yazıp yerleşebileceğim yerleri sıralayan bir web uygulaması varsa o linkide paylaşırsanız duble sevinirim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

ilk bolumden 2 senelik tercih yapacaksan 0.3 puana bakacaksın okul puanında orada yazar .

www.dogrutercih.com dan da hemen hemen simdiki senenin puanlarına yakın girebilecegin okulları soyler orayi biraz kurcala bulursun. 

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Peki hocam bu tercih öncelikleri nasıl oluyor?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    tercih onceligini senın puanından 10 puan yukarısı ile snn puanından 10 puan altı arasında yap

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Peki bu yerleştirme öncelikleri konusunda bilgi alabilirmiyim?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

arkadasım okul basarı puanın alan dısı tercıh yaptıgın zaman 0,3 ıle carpılır kendı alanından tercıh yaptıgın zaman 0,8 ıle carpılır ve ek puanın gelır

aynı sekılde bu sene yerlestın gıtmedın seneye tekrar gırersen alan ıcı veya dısı farketmez direk 0,3 ıle carpılır ancak ertesı sene tekrar 0,8 lı alma hakkın dogar

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Benim öğrenmek istediğim bu "Yerleştirme öncelikleri" kısmı burda "05,2,İ,87" filan yazıyor.Ben böyle bir yeri ilk tercihte 1. sıradan yazdım ancak boş kontenjan olmasına rağmen giremedim.Birde genel lise mezunu olduğum için 1. bölümden tercihlerimde tüm puanlarım 0.3 le çarpılıyor.Benim öğrenmek istediğim ben bu "Yerleştirme öncelikleri" dalgası olan meslek bölümlerine düz liseden giriş yapamıyormuyum?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    teknık lıse mezunlulardan "05,2,İ,87" dogumlular once alınıyor demektır,eger bos kontenjan kalırsa yerlesebılırsın

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Senin ilacın burada tesadüf az önce kardeşim için inceliyordum.

http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFF88F742D0D7112514227E3E318366BD1

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Android : problem şurda başlıyor.Benim ilk tercihimde yazdığım bölümde boş kontenjan kalmış mesela.Ben bu bölümlere giremiyormuyum aceba?

real_agabey:Orda bu konu hakkında ayrıntı göremedim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Demek ki iyi incelememişsin.

Özel koşullar ve açıklamalar diye bölüm var oraya iyi bak.

Toplam Hit: 1676 Toplam Mesaj: 12