Ösym Bilgilerimizi Paylaşıyor Mu ?
-
yunusdogan bunu yazdısaybirs bunu yazdı
oda bişey mi üniversiteler bilgilerimizi özel yurtlara satıyor %100 kanıtlanmış bir bilgidir
bana özel yurttan davetiye geldiydi eve zarf atmış ibikler
NEREDE 100 DE 100 KANİT GORMEK İSTERİM. Benide aradilar yurdumuza gel diye ama kanit nasil var nerede? -
Citizen bunu yazdıtolgaStain bunu yazdı
Hangi arel hocam bu sefaköyde olan mı?
Sedaköyde olan bina 2 yilliklar için benim bölüm 4 yillik Tepekentte binası.Aynen hocam öyleymiş.Sefaköyde oturuyorum ondan sordum.
-
zeybekustasi bunu yazdıyunusdogan bunu yazdısaybirs bunu yazdı
oda bişey mi üniversiteler bilgilerimizi özel yurtlara satıyor %100 kanıtlanmış bir bilgidir
NEREDE 100 DE 100 KANİT GORMEK İSTERİM. Benide aradilar yurdumuza gel diye ama kanit nasil var nerede?3 sene önce gelen davetiyeyi evde mi saklıcam hocam ? ayrıca özel üni bile değil yani devlet ünisi vermiş yurda bilgilerimi
-
yunusdogan bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıyunusdogan bunu yazdısaybirs bunu yazdı
NEREDE 100 DE 100 KANİT GORMEK İSTERİM. Benide aradilar yurdumuza gel diye ama kanit nasil var nerede?3 sene önce gelen davetiyeyi evde mi saklıcam hocam ? ayrıca özel üni bile değil yani devlet ünisi vermiş yurda bilgilerimi
Hocam zeybekustası ironi ile yaklaşmış aslında. Yani öyle birşey yok demiyor. Var ama maalesef kanıtımız yok demek istemiş bence.
-
davetiyesi gelen yurt cemaat yurduydu.. sakıp ayhan yüksek öğrenim yurdu idi.. unuturmuym amk :D diyarbakırda huzurevlerinin orda..
edit: ayrıca davetiye yolladıkları yurt güzel gelince yönlendirdikleri yurt Y****K gibi :D
yunusdogan tarafından 31/Tem/13 19:36 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıyunusdogan bunu yazdısaybirs bunu yazdı
NEREDE 100 DE 100 KANİT GORMEK İSTERİM. Benide aradilar yurdumuza gel diye ama kanit nasil var nerede?atla otobüse bursaya gel hocam seni bizim hocayla görüştürücem
kendisi söylemişti satıyoruz diye,ha dersen hala inanmiyorum hocadan rica ederiz gösterir artık neyini neresini göstericekse.
hadi bunu geçtim geçen sene hatırlarsın ygs puanları sabahın köründe açıklanmıştı saat 6-30-7.00 gibi falan
daha ben sonucuma bakmadan direk öğrencimiz şu kişi şu puan türünde türkiye 2.cisi olmuştur diye falan şu öğrencimizde türkiye 3.cü olmuştur
bu verdiğim örnekte bilgilerin satılıyor olduğunu kanıtlayan bir anımdır.
saybirs tarafından 31/Tem/13 19:44 tarihinde düzenlenmiştir -
götümüzden kan alıyor, sen diyorsun ki bilgileri paylaşıyor mu.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
Bu duruma harbiden şaşırıyorumusunuz ?
Eskiden şaşırıyorduk şimdi GLOBAL dünyada kimin ne sattığı belli olmuyor.
Gayriresmi olarak yaptıktan sonra her şey mübah sayılıyor.