ÖSYM Ek Yerleştirme Açıklandı
-
aşağıdaki linkten bakın müridler herkese başarılar
-
Mersin üniveritesi meslek yüksek ookulu uzaktan eğitim şeysi...
Bu 2 yıllık şeyi bitirirsem 4 yıllk üniye geçme şansım varmı ? Dgs den ?
-
evet var. hatta uzaktan eğitim olunca evden öğrenion herşeyi internetten .. sınavlarda online :D 2 yılda biter inş.tebrix.
-
@xursi
Hacı gayet güzel bu uzaktan eğitim tam senin gibi adamların işin herşey pc başında dersler sınavlar vs.. bizim
sınıfa uzaktan eğitimler geliyordu ticaret hukuku dersi için bizim hoca giriyormuş derslerine izin vermiş derse
gelmelerine... bunlarda sevine sevine giriyorlardı sordum bi chat odaları varmış ordan ders işleniyormuş yandada
konu metin olarak yer alıyormuş felan filan baya bi anlatmıştı buna benzer bişey ama güzel bişey hocana sorup
okulda derslerede girebilirsin
-
bende tam bunu haber verecektim verilmis =)
yerleşen arkadaslara başarılar dilerim.
-
bende selcuk üni ye yerleştim
-
Sonuç:Bir yükseköğretim programına yerleşemedi.
-
maltepe üni uzaktan eğitime yerleşen var mı?
-
*********** olarak gönderilen T.C. Kimlik Numarası kayıtlar arasında bulunamadı. Numaranızı kontrol edip tekrar deneyiniz.
Bi an çıkacak diye sevinmiştim, keşke bende sınava girseydim :(
-
highnitro bunu yazdı:
-----------------------------
evet var. hatta uzaktan eğitim olunca evden öğrenion herşeyi internetten .. sınavlarda online :D 2 yılda biter inş.tebrix.
Hacım dalga geçmiyosun değil mi :) Online nasıl oluyor sınavlar ya.. -
Lord-Nespace bunu yazdı:
highnitro bunu yazdı:
Hacım dalga geçmiyosun değil mi :) Online nasıl oluyor sınavlar ya..
-----------------------------hayır dalga geçmiyor :) bende uzaktan eğitime gidiyorum.vizeler evindeki pc nin başından yapılıyor.finaller içinde 2 günlüğüne okula gidiosun.
kopya çekmeni engellemek için başka program açtırtmıyorlar(benimkinde) ama sanal bi pc kurarsan sorun kalkar.ya da benim gibi eski pc ni satamamışsan :)
bu arada tebrikler çinlim :) keşke benim okula yerleşseydi daha iyi olurdu ama neyse...