folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSYM Ek Yerleştirmeler Hakkında...

ÖSYM Ek Yerleştirmeler Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

ReaL_KurD'e osym@osym.gov.tr MaiL Adresi VeriLsin :|

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

verruckt bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya 280 puanlık yere 260 puanla gırmenın ıhtımalı cok dusuk te olsa yok mu yaw???

Hiç yok. En az 280,001 gibi puanın olması lazım 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

IroN-EaGLe bunu yazdı:

ReaL_KurD'e osym@osym.gov.tr MaiL Adresi VeriLsin :|

benim gibi okulla alakası olmayan bir adamın bu kadar şeyi bilmesi de ayrı bir çelişki. ama fikrin çok hoşuma gitti tabi :P

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

beyler bişeler yazılmış ama daha açık bi cevap bekliyorum bilenlerden.

benim puan 379 mesela ben 380le kapatmış ama 1 kişi açık var orayı yazamazmıyım.yazsam gelmez mi yani gelebilir ama çok düşük ihtimal fln mı yoksa mimkinatı yok mu??

bide --- demek yeni açılmış puanı yok 20 kontanjanı warsa en yüksek 20 yi alacak demek 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Nitrous dediğin şey olmuyor. Mümkünatı yok almazlar. ÖSYM açıkça EK Yerleştirme'ler de puanların düşmeyeceğini belirtti.

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

e ne boktan bişe o zman aq:D

bence o kontenjanları gine dolduramazlar:s

bu ülkeye Başbakan olmanın vakti geldi artık tutmayın beni!:D

saolasın engin bilgilerinle bizleri aydınlattın için sayın kürdo yarımağan:p 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    kusura bakmayın arkadaşlar yokun bir kez daha amk yaws okulda adım atcak yer yok bölümde aynı durumda okulda yemin ederim oturacak yer yok geçen akşam dokuzda gittim geçerken gene aynı durum iyi güzel herkesin eğitim hakkı var tamam ama ikinci öğretim haracı yasal olmadığı halde alınıyo zaten iş garantisi yok hali hazırda şekil-a geçen sene mezun arkadaşlar hala ortalıkta dolanıyolar biim bölümde bu kadar adamı zaten dandik bi sınav sistemiyle alıyosun ee ne anladım bu işten böyle kalkınacaksak ortaçağa geri dönelim daha iyi :| hea konuya gelince benim hatunda başvurdu bi dünya puansız yerler var oraları dene bence bide 10 puan olayı var heralde 10 puan altı 10 puan üstü olmadı mı yazamıyomuşun buda sistem kadar saçma ayrıca oraya 10 puan yüksek giren adamın ne günahı var..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    tarzan dayı bölüm ne ?

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ftp://dokuman.osym.gov.tr/2008/OSYSEKYER/KILAVUZ.pdf

birkaç önemli nokta:

*2008 ek yerleştirmeye başvurabilmek için 2008-ÖSS'ye başvurulmuş olması zorunludur

*Adaylar tercih yapma haklary bulunan tablolardan toplam 8'i geçmemek üzere istedikleri sayyda tercih
    yapabileceklerdir.

*Yeni açılan yükseköğretim programlarğ ile merkezi yerleştirmede kontenjanı dolmayan ve en küçük puanı
    oluşmayan yükseköğretim programlarnı, ilgili puanı hesaplanmış tüm adaylar tercih edilebilecektir.

*...programyn en küçük puanına eşit veya daha büyük puana sahip olan adaylar
    tarafından tercih edilebilecektir. Tablo 3A’daki önlisans programları için en küçük puan koşulu
    aranmayacaktır.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 4763 Toplam Mesaj: 40