Ösym İtiraz
-
Merhaba, ösym de açıklanan lys sonuçlarımda fizik net ve puanlarım beklediğimden epeyce düşük geldi.
Bu konu hakkında işlemi nasıl başlatıp itiraz ediyoruz tecrübesi olan var mı?
-
Osym optik FORMU-NUN fotografini yayinlamiyor mu?
-
zeybekustasi bunu yazdıOsym optik FORMU-NUN fotografini yayinlamiyor mu?
yayınlıyor aday bilgi işlem bölümünde
-
aynen ordan takip edebilirsin eksik vermişler gibi bişey söz konusu olacağını sanmıyorum
-
orada senin kitapçığında var bak kontrol et. Fizik netin ne bu arada merak ettim?
-
Nobel bunu yazdı
orada senin kitapçığında var bak kontrol et. Fizik netin ne bu arada merak ettim?
11 doğru 10 yanlış çıktı, fen grubundan en iyi beklediğim fizikti ve en düşük o geldi.
zeybekustasi bunu yazdıOsym optik FORMU-NUN fotografini yayinlamiyor mu?yayınlıyor, ama cevap anahtarı yok :)
-
Ben de itiraz etmiştim. Öğrenci işlemleri kısmından dilekçe numarası alıp örnek dilekçeyi dolduruyorsun postayla gönderiyorsun. Ve sonuç çıkmıyor :)
-
sen ondan sonuç alana kadar tercihler biter, kayıtlar başlar.
Haklı çıksan bile sonrasında "hakkımı yediler" diye tazminat davası felan açarsan yaptığının bir amacı olur.
-
beklediğin 15 gelen 13 ise hiç uğraşma. çünkü sayıştay sınavına itiraz eden akrabam var, 9 soru iptal ettirdi gene bişey olmadı. adamlar göreve başlayalı 2 sene olmuş. sen o yanlışlarını doğru yapana kadar git 2 yıllık bölüm oku bitirirsin.
ösymye hiç zaten dilekçe yazmayın. sistemlerinde muhtemelen dilekçe cevapla diye bi tuş var otomatiğe bağlamış sorun yoktur. saygılarımızla diye mektup atıyolar :)
-
noname bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıOsym optik FORMU-NUN fotografini yayinlamiyor mu?
yayınlıyor, ama cevap anahtarı yok :)
kitapçığa ait cevap anahtarıda yayınlıyorlar, optik formun ile karşılaştır
-
joe_black bunu yazdı
beklediğin 15 gelen 13 ise hiç uğraşma. çünkü sayıştay sınavına itiraz eden akrabam var, 9 soru iptal ettirdi gene bişey olmadı. adamlar göreve başlayalı 2 sene olmuş. sen o yanlışlarını doğru yapana kadar git 2 yıllık bölüm oku bitirirsin.
ösymye hiç zaten dilekçe yazmayın. sistemlerinde muhtemelen dilekçe cevapla diye bi tuş var otomatiğe bağlamış sorun yoktur. saygılarımızla diye mektup atıyolar :)
"9 soru iptal ettirdi gene bişey olmadı" kısmını açabilir misin?
konpi bunu yazdıBen de itiraz etmiştim. Öğrenci işlemleri kısmından dilekçe numarası alıp örnek dilekçeyi dolduruyorsun postayla gönderiyorsun. Ve sonuç çıkmıyor :)
bekliyorum bakalım, benden de sonuç çıkmamasını :)