Ösym Nin Sitesi Çöktü!
-
Kpss Sonuclarına Beyleyenlere Kötü Haber...
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM)'nin sitesi çöktü.
Kamu kuruluşlarındaki A grubu kadrolar ile öğretmenlik kadroları için lisans düzeyinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) sonuçları açıklandı ancak kimse sonuçları öğrenemedi.Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan KPSS'yi değerlendirme çalışmalarını tamamlayarak, sonuçları www.osym.gov.tr adresli internet sitesinden duyurdu. Ancak, günlerdir merakla beklenen sınav sonuçlarının, bugün açıklanacağını öğrenen memuradayları siteye akın edince, site kullanılamaz hale geldi. Yetkililer sitenin ne zaman düzeleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.
KPSS'ye toplam 1 milyon 370 bin 565 aday katılmıştı.
Alıntıdır...
-
çökme felan yok yoğunluk var
a.q her bi boku abartmayı severler zaten giremiyorduk meraklılar yüzünden iyice server meşgul olacak
-
Hep olağan şeyler.. Kısa sürelik sakinleşmesi için devre dışı kalmıştır. Bu haber siteleri durdurulan herşeyi çöktü diye biliyorlar.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
a.q her bi boku abartmayı severler zaten giremiyorduk meraklılar yüzünden iyice server meşgul olacak
-----------------------------eee Burası Turkıyeee :)
dedııgn gıbı yogunluk hep artıcak :D can saglıgı ;)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------aynen kpss falan işim yok pijlik olsn diye kastırcam şimdi.
ben lys kayıtları esnasında neler çektim kpssliler yüzünden, birazda siz çekin şimdi oooh.
-
denyoyu açık unutmuşum :P
-
Hybris bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------aynen kpss falan işim yok pijlik olsn diye kastırcam şimdi.
ben lys kayıtları esnasında neler çektim kpssliler yüzünden, birazda siz çekin şimdi oooh.
hoca benim umrumda değil zaten ben dün öğrendim :)ha bu ara kastırırken dikkat et program kullanma devlet sitesi göte gelirsin yandı dersin ahh dersin :D
FCN bunu yazdı:
-----------------------------denyoyu açık unutmuşum :P
sanki kullanmasını biliyonda :)
-
ya ne denyosu eskiden denyo mu varmış.
operayı otomatiğe bağladım refreshliyip duruyor.
bişe olacağından değil, safım belli olsun :P
-
her sınav sonrasında sınavın sonucunun açıklanacağı site ya yoğunluktan kapanır yada çöker. hep oluyor zaten bunlar. çok abartıyorlar.
-
oha la 1 milyon 370 bin 565 mi? Ygs'yi gecicekmis nerdeyse :D
-
arkadas bu sitelerde de mantığı anlamıyom.Koskoca devlet kurumunun sitesi adam gibi bir servere bağla cökmesin.Yada tek adresden değil 3 farklı domain 3 farklı sunucudan ver sonucları.