folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder ÖSYM Niye Bu Kadar Geç Açıklıyor ?

ÖSYM Niye Bu Kadar Geç Açıklıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

sınav sonuçlarının açıklanmasını falan anlarım çünkü fiziksel bir iş yükü var ama tercihler ? her şey elektronik ortamda. Böyle bi işlem ne kadar zor olabilir ki ? Niye bu kadar uzun sürüyor gerçekten ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

20 gün sürüyormuş sanırım.Ösym nin işine akıl sır ermez :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    öğrenci sikertme ve yavşatma merkezi

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

yok usta eskilerde 1 ay falanmış da artık 6-7 gün sürüyor ama kitapçıkların toplandığı, optiklerin yerleştirildiği 2 milyon kişinin olduğu bi sınav bile 1 haftada okunurken, 1 milyondan az kişiyi elektronik ortamda yerleştirmek niye bu kadar uzun sürüyor ben bunu anlamıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

yok usta eskilerde 1 ay falanmış da artık 6-7 gün sürüyor ama kitapçıkların toplandığı, optiklerin yerleştirildiği 2 milyon kişinin olduğu bi sınav bile 1 haftada okunurken, 1 milyondan az kişiyi elektronik ortamda yerleştirmek niye bu kadar uzun sürüyor ben bunu anlamıyorum.

Daşşak geçiyon bence ekpss nisanda yapıldı, daha tercih klavuzu bile yok ortada...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

konunun webmaster programcılarla ne alakası var onu anlayamadım bende.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

konunun webmaster programcılarla ne alakası var onu anlayamadım bende.

1 milyon kişinin bu ösym yerleştirme algoritmasına göre yerleştirilmesi gerçekten 1 hafta sürecek kadar uzun bi işlem mi ? esas onun için açtım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam algoritma benim düşündüğüm gibiyse çok karışık olur ve cidden o kadar süre gerekebillir. SOnuçta bi puan türü yok ki birinci öğrenciden başayıp sıralasınlar.Her puan türünce öğrenci sıraları değişebiliyor. O yüzden ösym 1. öğrenciden başlayıp yerleştirme yaparken bir sonraki öğrenciler için yerleştirdiği öğrencileriş, nereye yerleştirdiğini, bu öğreciye göre farklı puan türlerindeki durumunu (daha iyi veya daha kötü, daha kötüyse yeniden yerleştirilip yerleştirirlmemsi gerektiği, iş burada karmaşıklaşıyor zaten :D ) ve bunu her öğrenci için yapması gerektiğini düşünürsek... Baya uzun bi süre gerekebilir :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

azalttılar baya geçen 6 günde açıkladılar. ama taşak geçiyorlar belli. geçen sene 1 nisanda açıklandı. bu sene ilk sahurdan hemen önce.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

sınav sonuçlarının açıklanmasını falan anlarım çünkü fiziksel bir iş yükü var ama tercihler ? her şey elektronik ortamda. Böyle bi işlem ne kadar zor olabilir ki ? Niye bu kadar uzun sürüyor gerçekten ?

sen hangi sınav için konuşuyorsun hocam

kpss açıklanmadı çünkü hala kpss süreci devam etmekte.. yanılmıyorsam 20 side son kpss sınavları yapılacak..alan sınavları..

@hannibalgan hocam ben ekpss ye de başvuru yapıcam.bi tanıdık için..kadro sayıları henüz açıklanmamıştı.çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı kadro sayılarını (3000 küsür) daha yeni açıkladı..önümüzde haftalarda tercih klavuzunun yayınlanmasını beklicez..ağustos başı gibi de atamalar olur..yani burda baya ösym yi savundum ya la ben

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

@murdery evet ben ygslys dışında da sınavlar olduğunu unutmuşum :D lys yerleştirme için yazıyorum diğerleri hakkında bilgim yok zaten.

@ndmylmz farkındayım algoritma baya karışık ben halen çözebilmiş değilim zaten nası bişi olduğunu :D

Toplam Hit: 1127 Toplam Mesaj: 11