ÖSYM Niye Bu Kadar Geç Açıklıyor ?
-
sınav sonuçlarının açıklanmasını falan anlarım çünkü fiziksel bir iş yükü var ama tercihler ? her şey elektronik ortamda. Böyle bi işlem ne kadar zor olabilir ki ? Niye bu kadar uzun sürüyor gerçekten ?
-
20 gün sürüyormuş sanırım.Ösym nin işine akıl sır ermez :)
-
öğrenci sikertme ve yavşatma merkezi
-
yok usta eskilerde 1 ay falanmış da artık 6-7 gün sürüyor ama kitapçıkların toplandığı, optiklerin yerleştirildiği 2 milyon kişinin olduğu bi sınav bile 1 haftada okunurken, 1 milyondan az kişiyi elektronik ortamda yerleştirmek niye bu kadar uzun sürüyor ben bunu anlamıyorum.
-
nurulmac11 bunu yazdı
yok usta eskilerde 1 ay falanmış da artık 6-7 gün sürüyor ama kitapçıkların toplandığı, optiklerin yerleştirildiği 2 milyon kişinin olduğu bi sınav bile 1 haftada okunurken, 1 milyondan az kişiyi elektronik ortamda yerleştirmek niye bu kadar uzun sürüyor ben bunu anlamıyorum.
Daşşak geçiyon bence ekpss nisanda yapıldı, daha tercih klavuzu bile yok ortada... -
konunun webmaster programcılarla ne alakası var onu anlayamadım bende.
-
whopper bunu yazdı
konunun webmaster programcılarla ne alakası var onu anlayamadım bende.
1 milyon kişinin bu ösym yerleştirme algoritmasına göre yerleştirilmesi gerçekten 1 hafta sürecek kadar uzun bi işlem mi ? esas onun için açtım.
-
Hocam algoritma benim düşündüğüm gibiyse çok karışık olur ve cidden o kadar süre gerekebillir. SOnuçta bi puan türü yok ki birinci öğrenciden başayıp sıralasınlar.Her puan türünce öğrenci sıraları değişebiliyor. O yüzden ösym 1. öğrenciden başlayıp yerleştirme yaparken bir sonraki öğrenciler için yerleştirdiği öğrencileriş, nereye yerleştirdiğini, bu öğreciye göre farklı puan türlerindeki durumunu (daha iyi veya daha kötü, daha kötüyse yeniden yerleştirilip yerleştirirlmemsi gerektiği, iş burada karmaşıklaşıyor zaten :D ) ve bunu her öğrenci için yapması gerektiğini düşünürsek... Baya uzun bi süre gerekebilir :)
-
azalttılar baya geçen 6 günde açıkladılar. ama taşak geçiyorlar belli. geçen sene 1 nisanda açıklandı. bu sene ilk sahurdan hemen önce.
-
nurulmac11 bunu yazdı
sınav sonuçlarının açıklanmasını falan anlarım çünkü fiziksel bir iş yükü var ama tercihler ? her şey elektronik ortamda. Böyle bi işlem ne kadar zor olabilir ki ? Niye bu kadar uzun sürüyor gerçekten ?
sen hangi sınav için konuşuyorsun hocam
kpss açıklanmadı çünkü hala kpss süreci devam etmekte.. yanılmıyorsam 20 side son kpss sınavları yapılacak..alan sınavları..
@hannibalgan hocam ben ekpss ye de başvuru yapıcam.bi tanıdık için..kadro sayıları henüz açıklanmamıştı.çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı kadro sayılarını (3000 küsür) daha yeni açıkladı..önümüzde haftalarda tercih klavuzunun yayınlanmasını beklicez..ağustos başı gibi de atamalar olur..yani burda baya ösym yi savundum ya la ben
-