ÖSYM Şifreyi İtiraf Etti
-
beyler terminatör filmi vardi hani şu efsane olan film,arnold dayının oynadıgı,,
bizim türkler filmden etkilenmiş baya ve onun türkçe versiyonunu çekeceklermiş.adı da belli olmuş şimdiden: "tatminatör"
başrol oyuncusuda belli olmuş:
ösym başkanı ali demir
senaryo:fethullah gülen
yönetmen:fethullahın imamları
sponsor:akp
27 marttan sonra vizyonlara giriyor.kaçırmayın derim
-
bobiler.örg :) çoktan hazırlamış
elin olu çalışarak kazanıyor bi dahaki sınava sizde çalışın kazanırsınız :)
hiçbirinizin kafası şunu almıyor.
bu cemaatin amacı askeriyeye her sene ne kadar eleman sokarsak bizim için çok iyidir dediklerini düşünseniz bir...
-
iptal etmek için neyi bekliyorlar o zaman ? kul hakkı olmuyor mu bu haaa cevap versenize ?
-
ne kul hakkı amk ya ?!!!
hukuk diye bir şey var lan bir kul hakkı yemektir bu diye dilenecekmiyiz ?!!
boşunamı bir buçuk seneyi attık hayatımızdan, şu erkek halimle türban takardım amk o zamanları yaşayayım tekrar diye, sikerler yok öyle bir dünya,
-
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------
başta şifre filan yok denildi.hemen ardından akp topluca tatmin oldu..
-----------------------------alayını tatmin etmek lazım şöyle sağlam bi şekilde başka çözümü yok...iptal olmasını pek istemiyorum ama...insanlar artık lys ye odaklanmaya başladı hadi 1 ay sonra sınavı tekrar yapçaz derlerse zaten altüst olmuş psikolojiler çöker...kız arkadaşımdan biliyorum daha yeni düzelttim kızın psikolojisini bozmayın len tekrar ösym falan dinlemem harcarım lan alayını=p
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
tomannie bunu yazdı:
başta şifre filan yok denildi.hemen ardından akp topluca tatmin oldu..
-----------------------------alayını tatmin etmek lazım şöyle sağlam bi şekilde başka çözümü yok...iptal olmasını pek istemiyorum ama...insanlar artık lys ye odaklanmaya başladı hadi 1 ay sonra sınavı tekrar yapçaz derlerse zaten altüst olmuş psikolojiler çöker...kız arkadaşımdan biliyorum daha yeni düzelttim kızın psikolojisini bozmayın len tekrar ösym falan dinlemem harcarım lan alayını=p
-----------------------------dostum benim de sınavım iyi geçti sayılır 106 netim var.ama hak etmeyerek benim üstümde olan bir kişinin bile olması ihtimali beni kahrediyor
+bunları tatmin etmenin tek çözüm yolu 12 hazirandan geçer ;)
ama akp geçen seçimdeki gibi oylarını koruyacak olursa ilerki sınavları düşünmek bile istemiyorum.çünkü adamlar haklı olarak "biz, bunların hakkını yiyoruz,üstünü kapıyoruz ama hala hükümetiz höhöhöhö." diyecekler ve dozajı artırarak sikmeye devam edecekler