Ösym Tercih Yaparken Çıkan Hata
-
The transaction log for database 'adaykayit' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases
Kimlik no ve şifreyi girdikten sonra bu hatayı alıyorum tercihleri yapıcaktım ?
ne hatasıdır arkadaşlar bu ?
yarın gece 12'de son gün
kötü kötü şeyler geliyor aklıma :((
-
veritabanına eklemede problem var. eskiden ösym merkezlerinde kayıt yapılabiliniyordu. eğer yarın düzelmezse ve gidip o ösym merkezlerinden kaydını yaptırabilirsin. eğer genel bir problemse bu süre uzatılabilir
-
korkma la db hatası :|
-
hala sisteme giriş yok hay şansıma be !
-
Ben daha oraya gelemeden " The service is unavaible " yazısı geliyor. :(
-
her sene oluyor o ya sahurda filan aç belli bir limit koyuyorlar o yüzden olması lazım
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 00:53'da mqstar tarafından düzenlendi. -
vay anasını çalışmaktan fırsat bulamadım yapayım dedim dedim fıss
her zaman ki gibi yine dandirik sistemler fail tam olarak son bitiş ne zaman ?
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
-----------------------------vay anasını çalışmaktan fırsat bulamadım yapayım dedim dedim fıss
her zaman ki gibi yine dandirik sistemler fail tam olarak son bitiş ne zaman ?
-----------------------------yarın gece 12'ye kadar
eğer okullarda flaan yaptırmak istersen saat 5'e kadar
internetten gece 12'ye kadar
-
kilitleneceği aşikardı. son günde tercih yapmayı düşünen arkadaşlarımada tercihleri önceden yaptırdım.
hayır son gün yapınca üniversiteyi kazanmıyorsunuzki niye bu tarihe kadar bekletiyosunuz bilmiyorum.. zaten tercihleri değiştirme hakkınız var.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------kilitleneceği aşikardı. son günde tercih yapmayı düşünen arkadaşlarımada tercihleri önceden yaptırdım.
hayır son gün yapınca üniversiteyi kazanmıyorsunuzki niye bu tarihe kadar bekletiyosunuz bilmiyorum.. zaten tercihleri değiştirme hakkınız var.
-----------------------------Aynen , erkenden yap kabataslak. Sonradan değiştirme şansın var zaten.
-
kodumun sistemi. daha hiç tercih yapmadım. sikicem, stres oldum