Ösym Yerleştirmelerinde Hata Olabilir Mi?
-
Hemen konuya giricem hocalar
Başka bi konuda ben mi açtım hatırlamıyorum bi konuda
70 bindeyim 150 binlik yerlere kadar yazdım gelmedi
Arkadaşım 39 bindeydi işte 80 bine kadar yazdı gelmedigibi ibareler gormüştüm
Bende dün rastladım kız 350-360 arası puanla marmara iktisat iö me yerleşti
Gördüm şok oldum yok falan dedim kız arkadaşımın arkadaşı hemen faceye girdim baktım gerçektende oyle hatta kızın gotu tutuşmuş herhangi bi hata olabilirmi diye yazmış
Dün sahur vakti biraz araştırdım Abbas Güçlünün sitesindede konuyu ele almışlarSizinde rastladığınız tanıdığınız yada hata olmasını düşündüğünüz kişiler var mı?
-
burayı alıyım lazım olur
-
hata yok adamlar klavuza göre yaptı tercihini babayi yedi
ankara hukuk 60 binlerdeydi klavuzda 2 binlerde ama normali 20 binlik bir adam tek tercih ankara hukuk yazsa kazanamazdı sonra orada burada 60 binlik yeri yazdim gelmedi der sonrazaten ösymye öfkeli millet kudurur şu böyle şu şöyle rahat olun
-
1353035 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat (İÖ) TM-1 185 185 384,492 425,073 gördüğün gibi kız yalan söylemekte.
-
Bence var.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
ankara hukuk 60 binlerdeydi klavuzda 2 binlerde ama normali 20 binlik bir adam tek tercih ankara hukuk yazsa kazanamazdı sonra orada burada 60 binlik yeri yazdim gelmedi der sonrazaten ösymye öfkeli millet kudurur şu böyle şu şöyle rahat olun
hoca benimde ilk tepkim o oldu ama şu marmarayı kazanan kız nasıl oldu anlamadım -
husnuweb bunu yazdı:
1353035 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat (İÖ) TM-1 185 185 384,492 425,073 gördüğün gibi kız yalan söylemekte.
dur hoca resimleri ekliyim -
edit.
-
iqsuz bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
hoca benimde ilk tepkim o oldu ama şu marmarayı kazanan kız nasıl oldu anlamadım
sen hiç yalan söylemedin mi hocam? -
iqsuz bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
hoca benimde ilk tepkim o oldu ama şu marmarayı kazanan kız nasıl oldu anlamadım
-----------------------------hoca her sınav sonunda çıkar böyle şeyler ygs sonrası engelli gencimize torpil yapıldığı falan söylenmişti sonra öğrenilmişti engelli olduğu ve o insanin bi kurumu karalama kampanyasi adina gururu yok sayılmıştı kimlik bilgisinin ortada dolaştığı ve mahremiyetinin zedelendiği konusundan hiç bahsetmiyorum bile.. üstte arkadaş sana marmara cevabını vermiş kız yalan söylemiş ..
-
hackworm bunu yazdı:
iqsuz bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------hoca her sınav sonunda çıkar böyle şeyler ygs sonrası engelli gencimize torpil yapıldığı falan söylenmişti sonra öğrenilmişti engelli olduğu ve o insanin bi kurumu karalama kampanyasi adina gururu yok sayılmıştı kimlik bilgisinin ortada dolaştığı ve mahremiyetinin zedelendiği konusundan hiç bahsetmiyorum bile.. üstte arkadaş sana marmara cevabını vermiş kız yalan söylemiş ..
yalan soyleme ihtimalini bende düşündüm ama
akrabaları aile erkanı herkes kızı tebrik ediyo ve
su an gonderdiği iletide ösymnin hata yapma ihtimali olup olmadıgını sormuş yalan soyleme ihtimalini bende düşündüm hatta bana kız arkadşım soylediğinde
ya yalan soyluyodur falan dedim sonra girdim baktım bende kanaat getirdim yalan soylemediğine