Ösym‘Nin Bir Sınavına Girmek
-
ben girdim kpss ye arıyodu polis ama bozuk paraya göz yumuyorlardı sanırım bende yoktu ama.Ama en büyük ayrıcalık türbanlılarda vardı maşallah hiç bakmıyorlardı o türbanın içine her boku koyabilirler ama kim kime dum duma :D
-
hocam girdiğin yerdeki okul kantinine ver ben öyle yapmıştım :)
-
jawsap67 bunu yazdı
ben girdim kpss ye arıyodu polis ama bozuk paraya göz yumuyorlardı sanırım bende yoktu ama.Ama en büyük ayrıcalık türbanlılarda vardı maşallah hiç bakmıyorlardı o türbanın içine her boku koyabilirler ama kim kime dum duma :D
aynen hoca türbanlıların çoğunu salladılar direkt içeri bende jacketle girdim ekstra bi dünya cep vardı gögüs kısmında polis bakmadı bile kopya sokmak istesem hertürlü sokabilirmişim misal polisten polise değişir arama şekli
-
Cebinde bozuk para falan kalirsa eline al kagit ve kimlikle beraber zaten kimlige kapida bakmiyorlar. Saat varsada polar ile uzerini kapatirsin gecer gidersin. Ben oyle yaptim kimse cakmadi. Dediklerim sende islemeyebilir genede sen hazirlikli git. Sinavlardaki kurallara uy.
-
Lotus bunu yazdı
etrafta illaki orta yaşlı bi abla olur ben herşeyimi emanet ederim onlara her sınavda :D
aynen o yaşlı teyzeler benimde hep kurtarıcım olur =)
-
kapıda cüzadana bile kem küm etti kol saati bile yasak elektronik olmadığı halde sınıfta farkettim hoca söyleyince çıkarıp çaktırmadan cebime koydum
polis dümenden arıyor bakma onun aramasıyla ben içeri emanet bile sokarım -
Sen kurallarda ne yazıyorsa ona uyarak git polisten polise değişebilir benim yanımda sadece cüzdan vardı içinde bozuk para da vardı ama boş olsaydı da almıyorlardı cüzdanla, herkes kantine emanet etmişti kantinede 2 lira karşılığı bırakabiliyordun :)
-
kpss de cüzdanla kolye ile giremedim..
zaten taa ebesinin mında girdim sınava nasıl cüzdansız anahtarsız geleyim..
kendileri çektiricek adamlarına çektiriyorlar.. 45 ile atama yaptırıyorlar kopyanın bini bin para , benim bi cüzdanım batıyor amk.
uzun lafım kısası : saç sakaldan tutta cebindeki bozuk 10 kuruşa kadar dikkat ediyorlar..
-
yakında yeni bir sektör başlar zaten adamlar para ile emanetçilik yaparlar sınav sırasında ciddi ciddi uygulanıyor tüm kurallar
-
ben sınavın tekine telefonla girdim :D
polis taramasından geçtim tertemiz. sınav salonuna gidiyorum üst katta. merdivenden çıkarken bi baktım cebimde telefon :)
evden çıkarken bırakmayı unutmuşum, polisde görmedi. altım kapattım hemen montun cebine koydum. astım askıya :)
bozuk paraya kadar dikkat ediyor bazı polisler. ama polisine göre değişiyor işte.