ÖSYM‘Ye İtiraz Dilekçesi Yazabilecek/Yazmış Olan?
-
çok sinirliyim o yüzden imla hatası dolu
ömss sınavına girdim ve boru değil amk 11. oldum ama gel gör ki nasıl oldysa atanamadım. itiraz etmek istiyorum pek bi bok olmayacak gibi hissediyorum ama yinede şansımı denemek istiyorum ama kafamı toplayamıyorum
dün sabahdan beri ayaktayım gece heyecandan uyuyamadım bugünde 2-3 saat rötarlı açıklandı sinir sistemim biyolojim tükendi kendim yazacak durumda değişlm ılık bir dş alıp uyumak istiyorum biraz
daha önceden dilekçe yazmış olan varsa bir taslak ekleyebilir mi veya nasıl yazılır bilen varmıdır
saygılar
-
muhtemelen tercih hatasidir , tercihlerini kontrol et 11.olmuş olabilirsin ' de şöyle olma olasaliğida var
senden önceki 10.kişi senin seçtigin yerleri seçmiş olabilirse atanamamiş olabilirsin. ne bilim sen yinede dilekceni yaz
-
gelde küfür etme..
-
kura sonucu nezaman açıklanacak yav
-
kaç tercih yapmıştın?
-
DJ_Alper bunu yazdı
açıklandı işte
-
mehmetcan bunu yazdı
muhtemelen tercih hatasidir , tercihlerini kontrol et 11.olmuş olabilirsin ' de şöyle olma olasaliğida var
senden önceki 10.kişi senin seçtigin yerleri seçmiş olabilirse atanamamiş olabilirsin. ne bilim sen yinede dilekceni yaz
bunun olabilitesi var mı :) bir ihtimal de bu adam 11. oldum diyor 15 tercih yapıldığına göre diğer 4 tercihinin banko olması gerekirdi. hocam kurayla seçildiğine göre sıralamanın yada puanın pek bir önemi yok heralde.
-
neyse ben buldum
-
Hocam ne dilekçesinden bahsediyosun gözünü seviyim atacaklar bi köşeye işte.
Eğer herşeyden eminsen elinde belgende varsa hurriyet milliyet hepsine mail at üsulsüzlük var de haber yapsınlar. bütün gazetelere yolla bak noluyo o zaman.
-
HannibALgan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
açıklandı işte
sınav sonucu açıklandı kura sonucu daha açıklanmadı
-
DJ_Alper bunu yazdıHannibALgan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
açıklandı işte
sınav sonucu açıklandı kura sonucu daha açıklanmadı