Otel Kapı Kilit Sistemi
-
o değilde konuyu görünce aklıma şey geldi evde uygulamak mümkünmü bunu :D evdeki kişisel odama böyle birşey yapmak istedim sadece kartla açılsın kapı ag :D varsa bi yolu, yada nasıl yapılabilir bi fikir verin hadi :D
edit: bide kapının içine değilde dıştan takılan birşey olursa daha iyi olur :D
Gzx tarafından 01/May/13 12:09 tarihinde düzenlenmiştir -
:D olur hacı neden olmasın
-
otel nerde haci ?
-
sivas / kangal :))))
-
aboww :D sivas uzakmis yakinlarda olsa bir ziyaret edip bakim derdim. calismayan kartlardan 2 tane calisan kartlardan 2 tane seklinde bana kargolarsan agirzanin ne oldugunu tespit edebilirim.
He sen kartlari nerden bilion filan dersen suanda isimini vermem yanlis olur, bir bankanin pos yazilimini bitirmek uzereyim ATM, POS yazilimlarina gectim son 1 yildir ama bundan once 4 yil teknikkart firmasinda yazilim departmaninda arge gorevlisi idim. 5. yilimi mudur sifati ile bitirdim ve 14 ay mudurlukten sonra istifa edip kendi sirketimi kurdum. (Yoroca)
-
Ya ben ne zamandır apartman dairesi kapısına rfid li giriş takmak istiyorum ama mul-t lock olsun, dışarıdan teknolojik görünmesin keypadli olmasın
bunu çok aradım, nerden alınır bilen yok mu
-
HolyOne bunu yazdı
Ya ben ne zamandır apartman dairesi kapısına rfid li giriş takmak istiyorum ama mul-t lock olsun, dışarıdan teknolojik görünmesin keypadli olmasın
bunu çok aradım, nerden alınır bilen yok mu
demir kapida montaji zor olur hocam. ama kapinin dilini tutan kismi elektronik kilit ile degistiriyorsun (kapi kapali ise acarsin ama kilitli ise acamazsin bu sistem ile)
sonrasinda ise eger yer musait ise birak keypad'i disardan hic bir sey gozukmez bir tane zil butonunun altina anten koyar yapilir.
anteni kutudan cikartip boyle bir seyin icine bile gizleye bilirim.