folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Otelde Çalışmak İstiyorum Fikir Alalım

Otelde Çalışmak İstiyorum Fikir Alalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    ne0n12 bunu yazdı

Arkadaşlar 1 hafta öncesıne kadar Çeşme Alaçatı Beach Resortta iş bulmustum aylık olarak calısıcaktım sigorta yapıcaz dediler .

Saatlerini sordugumda sabah 8 aksam 8 dedi bu aksam aradıgımda ise sabah 7den aksam 2-3 buluyor dedi nolduda bunu söyledi anlamış

değilim ... Neyse suan 20 yasındayım ilk kez otelcilik sektöründe calısıcam ve üniversitede istedğim bölümdür otelcilik...

Daha önce calısmış arkadasların fikirlerini alırsam çok sevinirim sizce gitmelimiyim (sezonluk) yoksa bulaşma mı dersiniz...

Ve bu arada otel işleten olur akrabası dostu tanıdıgı olan olur bana Türkiye'nin herhangi bir ilinde denizi olursa iyi olur otel işi ayarlıcak varsa çok sevinirim (Komilik , garsonluk tarzı vs.)

Daha önce iş tecrübem var Garsonluk gibi :)

bende çeşmede apart otelde çalışmıştım bir sezon  saatiyle verecekleri para birbirini kurtarıyorsa gitmelisin otelde çalışmak eğlencelidir ancak kurtarmıyorsa bulaşma

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

hoca otelcilik işi beter iştir,1 hafta durur gelirsin evine geri..Hele daha önce bu sektör çalışmadıysan hiç bulaşma derim..etraftaki giyim mağazaları,kahvaltı salonları,ayakkabıcılara falan bakın

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 9373 Toplam Mesaj: 23