Otellere Tekstil Ürünlerini Nasıl Pazarlarız ? Fikirlerinize İhtiyacım Var
-
trump bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdıtrump bunu yazdı
Bu konuda Tahrikattan nasıl bir yardım bekliyorsun?
mesela birisi fikir verebilir.
yada birisinin tanıdığı wardır otelci. o onu arar, sorar 2-3 müşteri denk gelir.
Tahrikattan otelci zengin çıkmaz. Burası 1 cent airdrop, 50 TL kupon kovalanan yer.
Küfür edeceğim de değmezsin. Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun. Tanıdığım tek zengin adam var onu da buradan tanıdım.
-
Ürünlerin neler?
Ürünlerine güvenme sebebin nedir?
izmir urla da butik otel işletiyorum. 8 oda.Aynı zamanda balık restorantı.
tester gönderme şansın olur mu mesela?
Ürün kalitesinin test edilmesi amaçlı.
-
@futuri
Siteyi hazırlamaya başladık. Güzel profesyonel bir sitemiz olacak 1 ay içinde. Katologda hazırlıyoruz.
@ underzero link yok hocam. Toptan ürün olduğu için ürettiriyorum zaten.
@ yolbulucu mail ile olur mu ? tl kazanmak yerine döviz kazanmak daha iyi bir iş kesinlikle ama onu buradan göndermek bile mesele olabilir.
@nereodi qr sistemi dediğiniz ne o kısmı anlyamadım ?
@hojucuk ilk fırsatta katolog göndereceğim size.
@kara_mc yakınıma ileteceğim. Belki test gönderir belki kendide gelebilir.
-
aliexpress'te tezgah aç. İndirim tanımla.
-
En kolay otellere danismanlik yapan kişi/firmalari bulup onlar ustunden irtibat kurmak. Otellere belgelendirme/denetim surecinde danismanlik veren/ iş takibi yapan kisilere danisman deniyor. Bunlarin portyounde onlarca otel olur danismanlik verdigi tek tek dolaşıp adam aramazsın. Bunlari bulup kar paylarını verince yagdirirlar merak etme. Sektör bu sekilde isliyor zaten
Not:kultur ve turizm bakanlığı
-
Usta tek tek otelleri ziyaret etmen lazım.
Pazarlama işinde öncelik işletmeleri ziyaret etmek, elinizde ki ürünleri broşür olarak göstermek ve dağıtmak.
Bunun için biraz çevre de lazım tabi.
Alacan altına arabayı, denizli, izmir, Uşak Manisa tek tek gidip kendini tanıt.
Oralarda bir tanıdık varsa mesela nerede hangi otel varsa yll gösterir hiç yoktansa
Bazı otellerde sahibi farklı işler yaptığı için birebir konuşma olanağı bulamayabilirsin.
-
Kara_Mc bunu yazdı
Ürünlerin neler?
Ürünlerine güvenme sebebin nedir?
izmir urla da butik otel işletiyorum. 8 oda.Aynı zamanda balık restorantı.
tester gönderme şansın olur mu mesela?
Ürün kalitesinin test edilmesi amaçlı.
Urladayım bu 3 ay, mekan neresi ?
-
-
Butun mesele danismanı bulmak hatta. Burada arkadaşların tavsiyelerine saygi duyuyorum ama bu sektorde düz mantıkla bu konuda ilerleme saglayamayabilirsin. Kabaca anlatayim;
Tesis sahipleri yatirim teşvik, bakanlık basvurulari, denetimler, hibeler vs. Gibi konularda disarida bu işlerin takibini yapan kisi/firmalara ulasirlar.
Bu kişiler de tesisin inşaat asamasindan bakanliktan belge alma surecine kadar tesisin iş takibini yaparlar ki bu takibin kapsami genelde genistir. Teşvik belgesinden tut inşaat izninin alinmasina, ruhsatin cikarilmasindan tut tesisin tefriş ve dekorasyonunun tamamlanmasina kadar.
Haliyle boylr birilerine ulasirsan, ellerinde epey bir otel portfoyu olur. Dersin ki adama sana yuzde 5 komisyon yeni acilacak olan filan otelin bukletlerini benden aldırt. Yada havlularini degistirecek falan otelin havlularini benden alin sana yuzde 10. Bu sekilde calisirsan epey iş alirsin.
Yoksa kapi kapı gezerek falan birsey satman imkansiz ki kurumsal tesisler pazarlamaci gibi s.aleykum diyip gidersen iceri dahi almayabilirler:) zira otelin sarf malzemesi temini ciddi bir istir. Hatta buyuk tesislerde bunu yapan ayrı bir birim olur o derece. Bu alimlarin plani programi belli olur malzemelerin yipranmasi goz onune alinarak. Anlasmalar yapilir bir kac yillik. Donemine denk getirmek gerekir.
Sana tavsiyem gogulda otel danismanligi uzerine arastirma yapip bunlar ile goruşmen. Boylece bir suru otel sahibi ile tanisirsin. Onlarda seni diger otel sahipleri ile tanistirir musteri portfoyun cabukca genişler.
-
Otelci bunu yazdı
Butun mesele danismanı bulmak hatta. Burada arkadaşların tavsiyelerine saygi duyuyorum ama bu sektorde düz mantıkla bu konuda ilerleme saglayamayabilirsin. Kabaca anlatayim;
Tesis sahipleri yatirim teşvik, bakanlık basvurulari, denetimler, hibeler vs. Gibi konularda disarida bu işlerin takibini yapan kisi/firmalara ulasirlar.
Bu kişiler de tesisin inşaat asamasindan bakanliktan belge alma surecine kadar tesisin iş takibini yaparlar ki bu takibin kapsami genelde genistir. Teşvik belgesinden tut inşaat izninin alinmasina, ruhsatin cikarilmasindan tut tesisin tefriş ve dekorasyonunun tamamlanmasina kadar.
Haliyle boylr birilerine ulasirsan, ellerinde epey bir otel portfoyu olur. Dersin ki adama sana yuzde 5 komisyon yeni acilacak olan filan otelin bukletlerini benden aldırt. Yada havlularini degistirecek falan otelin havlularini benden alin sana yuzde 10. Bu sekilde calisirsan epey iş alirsin.
Yoksa kapi kapı gezerek falan birsey satman imkansiz ki kurumsal tesisler pazarlamaci gibi s.aleykum diyip gidersen iceri dahi almayabilirler:) zira otelin sarf malzemesi temini ciddi bir istir. Hatta buyuk tesislerde bunu yapan ayrı bir birim olur o derece. Bu alimlarin plani programi belli olur malzemelerin yipranmasi goz onune alinarak. Anlasmalar yapilir bir kac yillik. Donemine denk getirmek gerekir.
Sana tavsiyem gogulda otel danismanligi uzerine arastirma yapip bunlar ile goruşmen. Boylece bir suru otel sahibi ile tanisirsin. Onlarda seni diger otel sahipleri ile tanistirir musteri portfoyun cabukca genişler.
google'a baktımda burda dediğiniz gibi firmalar var fakat benim ürünümü satıp komisyon alma işi yapacak birini zor bulcam gibi