Oto-Cam Filmi (Siyah Renkli) Yasak Mı??
-
bildiğim kadarı ile *birinden duymuştum* ruhsata işletebilirsen sorun olmazmış.
doğru yalan bilmem sen yinede bir trafikçiye sor derim ben.
-
bizim siyah citröen c1 var ve camlarda siyah film var ve ii de bir film.şimdiye kadar sıkıntı olmadı antalyada ancak şöyle bi durum olur uzun yollarda rüşvetçilere rastlarsın sık o yüzden aracın eksiği olmaması lazım
-
Senin aradigin net cevap icin
1-)evet siyah cam film ler yasaktir. polis cizer yada sana sök sunu diyebilir.
2-) Evet ruhasata islenebiliyor fakat soyle. Artik fimlerin ruhasata islenmesi belli bir dereceye kadar. Sonrasina ki bu daha cok sizin kullandiklariniz oluyor yasak
onun yerine ;
* cok ince ciftkatli camlar war . Burda fimler o 2 cam arasina konulmus oluyor. Koyuluk derecelendirmesi ne olursa olsun bu camdan taktiginda
ruhasata islerken sorun cikamiyor cunku camin icinde kendiliginden var olan bir film.
:) kolay gelsin
-
hepinize teşşekür ederim
-
dün gece uzmantvde takılırken denk geldim
http://www.uzmantv.com/arac-camina-film-taktirmak-yasak-mi
bunada bakabilirsin..
-
Araç muayenesi dışında sorun olmaz. Polis çevirmesinde birşey derlerse ışığa karşı alerjim var şeker hastasıyım göz problemlerim var de. Camları kapkara yapmadığın sürece araç içi görülebildiği sürece (onun için orta renk film taktır) problem olmuyor 3 senedir kullanıyorum kaç polis çevirmesinden geçtim sorun olmadı. Hoş camları sonuna kadar açıp araç muayenesinden bile geçirdim :D
-
Arabamda 1 yıl kadar süredir cam filmi var.
5 camda (En ön hariç)
Kaza dahi yaptım(Polis çağırdım), herhangibir sorun çıkmadı.
Ankara'da yaşıyorum.
Bilmemkaç milyon kez de çevirmeye girdim.
Yani olay polisle hırtlaşmamak, polisle ters gidersen, bir ceza sebebi daha olur cam filmi.
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
dün gece uzmantvde takılırken denk geldim
http://www.uzmantv.com/arac-camina-film-taktirmak-yasak-mi
bunada bakabilirsin..
-----------------------------arkadaşın gösterdiği videoya da baktım.yasak değil diyo,fakat yorumlarda kimisi kesinlikle yasak kimisi değil diyo.işte benim kafamı karıştıranda bu zaten.ben en iyisi burdaki trafik şubesine gidip kesin bilgiyi aliyim
-
bildiğim kadarıyla hippilik yapmazsan bişey yapmıyor polisler.. ama göze batarsan söktürürler.. bide ceza yersin.. polisin insiyatfine kalmış..
-
kendim kullanıyorum tüm bugüne kadar kullandıgım araclarda da kullandım =) şimdi olay su aslında muayeneye giderden (TÜV) çıkart, polis görürsede ceza kesmez genelde ama sana buyur sök burada der en kötü iht,imalle ki genelde birsey demezler 2 numara cam filmi kullan 40 liraya normal 80 liraya ise çizilmez çekiyorlar full ön arka bagaj ve kelebek camlar dahil =) takıl bişi olmaz... Hiç yemedim bugüne kadar....